Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy férfi, aki mellett...

Van egy férfi, aki mellett szép életem lehetne, mert első sorban jó ember. De?

Figyelt kérdés
Fizikailag nem vonz... nem tetszik a kinézete. Szó sincs róla, hogy csúnya lenne (sőt jóképűbb az átlagnál), csak nekem nem jön be. Együtt is voltunk 2 évet, de nem lettem bele "ugy" szerelmes. Igaz, még elég tapasztalatlan voltam, ő volt nekem az első. Azóta eltelt 3 év, és ő még mindig szeretne velem lenni. Menjek hozzá (mert ő még mindig ezt szeretné), vagy hagyjam és várjam a "nagy Ő-t", aki iránt nemcsak hogy szeretetet fogok érezni, hanem vonzalmat is..? Mert szerintem az is fontos.. Egyébként jó ember, dolgozik is, van egy félig felépített saját háza, meg kocsija. Szóval szolidan elélhetnénk aztán.. ezt csak azért irtam, hogy megértsétek, nekem ez nem feltétel, mert ha az lenne, akkor már hozzámentem volna.. De valahogy hiányzik az a plusz, nem tudom, mennyire lehet érteni hogy mit szeretnék mondani. Tudjátok, van a jó, és van a legjobb. Lehetne jó életem, de néha ugy érzem várjak a "legjobbra". Nem arra gondolok a legjobb alatt, hogy soha nem veszekednénk meg minden tökéletes lenne.. hanem inkább arra, amikor az ember tökéletesen meg van elégedve az életével, még ha vannak is néha nehézségek.
2011. máj. 2. 23:22
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Nem volt sex...(közös megegyezás) de mondjuk simogatás, csók- nem igazán élveztem.a sexre vele nem vágytam.

És ő szerinted nem vágyik a szexre csókra simogatásra,egészséges férfi nem fa,menj hozzá,te hűséges leszel ő nem biztos,vagy kielégiti magát,meg te is magadat fantasztikus házasság lesz ez.

2011. máj. 2. 23:53
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, csak amikor nagyon szeretethiányom volt, akkor kerestem a közelségét, de olyankor kb bármi megteszi ami a közelben van.

Hát ne haragudj de vegyél magadnak akkor egy vibrátort annak nincs lelke,a férfi helyébe páros lábbal rúgnálak ki az életemből,ő szeret téged te meg lealázod,hogy kb bármi megteszi ami közelben van,de ha ő van ott jó lesz ő is.

2011. máj. 2. 23:56
 23/35 A kérdező kommentje:
Mártírkodónak nem nevezném magam, előbb vagyok önző... Hisz tudom, mit szeretnék (valakit, akivel igazán átélhetem mi a valódi "szerelem"), csak nem tudom, jó helyen keresem-e jelenleg. Annyira nem tudom mit csináljak, nem tudom, kit kérdezzek. Azért tettem fel ezt akérdést. Lássam, más mit tenne. Főleg azért rossz, mert félek a jövőtől. Félek ujra balekot csinálni belőle. De ha nem próbáljuk meg ujra, nem tudom milyen lenne vele, talán jó. És ez igy megy körbe.. ezért próbálom fejben kiszámolni a dolgokat, de egyszerűen nem lehet, mert bizonytalan a kimenetel. De köszi a hsznos segítséget, még jöhetnek válaszok.
2011. máj. 2. 23:57
 24/35 anonim ***** válasza:
Kihasználtad eddig, kihasználnád a jövőben is. Csak ha még nem vetted volna észre hogy ezt teszed, gondoltam szólok... hagyd békén inkább, hogy el tudjon felejteni teljesen.
2011. máj. 2. 23:58
 25/35 anonim ***** válasza:
Én ezen nem sokat gondolkoznék. Ha nem akarom róla leszaggatni a ruhát, mert annyira vonz, akkor eleve halott ügy. Persze ennyi nem elég, de ez kell hozzá. Nekem, legalábbis :) És ez szerintem nem alakul ki szépen lassan, ez vagy van, vagy nincs. Esetleg valami langyos izé lehet belőle, de több biztos nem.
2011. máj. 3. 00:05
 26/35 anonim ***** válasza:
Én egy 10 éves kapcsolaton,és hatalmas csalódáson voltam túl,amikor megismertem a férjemet.Ő azonnal belém szeretett,de Én nem voltam szerelmes belé.De kedveltem.Őszintén elmondtam neki,mit érzek,és Ő azt mondta,nem baj ha nem vagyok szerelmes belé,csak hagyjam hogy szeressen engem.Ha úgy érzem nem megy,akkor nem erőlteti.Kedvességével,szeretetével idővel levett a lábamról teljesen.Két év alatt fülig beleszerettem,és nagyon nagyon szeretem a mai napig is.14 éve vagyunk együtt,és nagyon boldog vagyok,nem bántam meg,hogy adtam magunknak esélyt.Szerelem lett belőle szépen lassan,és bár nem azonnal éreztem a tüzet,hanem hónapok múlva,de azóta is ugyan úgy ég még mindig bennem,és remélem örökké tartani fog.
2011. máj. 3. 00:06
 27/35 A kérdező kommentje:
Arra szerettmem volna kilyukadni, hogy nekem nem hiányzott az ő érintése, neki az enyém igen. Megkapta, még ha érzelmek nélkül is, de volt. Nekem volt könnyebb, amikor legalább szeretethiányom volt, mert ilyenkor nem esett nehezemre.. kegyetlenül hangzik, de sajnos igy volt. Hogy mondjam, próbáltam neki megfelelni minden szinten. Aztán beszéltünk, hogy ez nem megy. Az összeszokottség miatt elejében furcsa volt nélküle, többször ujra összejöttünk (pár napon belül), aztán végleg szakítottunk. Azóta is keresi a társaságomat, én igyekszem inkább távolságtartó lenni vele, de ez nem megy, mert közös a baráti kör.. akarunk, nem akarunk, hetente találkozunk.. Ez nem nagyon könnyíti meg a dolgot.
2011. máj. 3. 00:06
 28/35 anonim ***** válasza:
Akivel nem volt jó régen azzal a jövőben sem lesz jó. Ilyen egyszerű, ezt biztosan tudhatod. Ezért nem is értem miért gondolkodsz ezen. Nekem is volt ilyen aki el akart venni, mindent megadott volna, szeretett, én is kedveltem, de nem voltam szerelmes belé és ezért többé inkább nem is találkoztam vele. (Egy darabig barátok voltunk de azzal is csak rosszat tettem neki, szóval szándékosan összevesztem vele.) Jól tettem, természetesen, mert ő olyat érdemel aki szereti és boldog lehet vele. És én is olyat érdemlek, ahogy mindenki más is, ezért is vártam az igazira... ami 27 éves koromban jött el, de megérte rá várni mert végre úgy érzem minden tökéletes.
2011. máj. 3. 00:09
 29/35 anonim ***** válasza:
Aki úgymond engedett a férfi közeledésének, majd szép lassan beleszeretett, annak milyen volt a szex a kezdeti időkben?
2011. máj. 3. 00:37
 30/35 anonim ***** válasza:

Hat ezt nehez igy megmondani neked. Nagyon fiatal vagy meg. Lehet h rad talal majd az igazi belathato idon belul, de az is lehet h sosem, es banni fogod h elmulasztottal egy alkalmat. Viszont boldogtalanul sem lehet elni. nehez tanacsot adni. En anno voltam hasonlo szituban, egy munkahelyen dolgoztunk, en nagyon bejottem neki, en meg egy baratot tarsasagot lattam benne. O hazasodni akart, es gyerekeket en pedig erre 23 evesen nem voltam meg kesz. Jo allasa volt, mar akkor felsovezetoi pozicioban volt, akkor epult a haza kozel a munkahelyhez, kocsi, tehat mindenem meglett volna. En a fosuli utan utazni akartam, elvezni a fuggetlenseget. Nem lett belole semmi, en miattam. Aztan teltek az evek es en nem talaltam meg az Igazit, jobban mondva mindig jol melle fogtam, mindig kifogtam a legparasztabb pasast a vilagon. Elsopro szerelemnek az volt, de vagy ki akart hasznalni, vagy uralkodni akart rajtam, vagy arrogans volt, vagy megcsalt, vagy nem akart hazasodni es csaladot. Sokat szenvedtem lelkileg. aztan teltek multak az evek betoltottem a 30-at es eljott a kapuzarasi idoszak. Es egyre nehezebb volt talalni magamnak egy part. Idokozben kulfoldre koltoztem, egy olyan orszagba ami a vagyalmam volt, befutottam eleg szep karriert, es olyan allasban dolgozom amire mindig vagytam fosulis koromban. tehat munka teren megtalaltam mindent, onmagamat, nagyon elveztem, de a parkapcsolatban egyre vesztesebb voltam es egyre depisebb. akkor ereztem ugy h amikor fiatal voltam nem becsultem meg. Neha elgondolkodom mennyivel masabb lenne most az eletem. Nem 34 evesen szultem volna az elso babom, es barmennyire is sokan itt szidjak Mo-t, de nagyon jo csaladi ellatasos rendszere van az itteni kulhonihoz kepest. Itt akkor lehet jol elni ha dolgozol, de ha nem akkor egyaltalan nem jobb itt a helyzet, sot rosszabb. ezt fiatalon nem lattam. de tudod durva volt a terhessegemet vegigdolgozni, mert itt nincs tappenz, maganboiztosito terhessegre nem fizet, es nincs gyes, gyed, semmi, es durva volt visszamenni dolgozni mikor a pici meg csak 3 honapos volt. Tudod ilyenkor baromira sajnalom h nem adtam anno magunknak egy eselyt. A ferjem szeretem, de idevalosi, mas kultura, iszonyatosan trehany, es ez engem idegesit, masreszt nem tudunk atmenetileg sem hazakoltozni mert o nem beszeli a nyelvet. en meg megprobalom embertelenul evickelni csalad es munka kozott. es el kell h mondjam hiaba van egy gyonyoru kislanyom, meg egy ferjem akiben bizhatok es tudom sosem ver at es csal meg, de megsem vagyok 100%ig boldog.

epp ezert erre nem lehet tanacsot adni. Szerintem probald ki h elutazol, ahol nem latod legalabb egy honapig, es nezd meg h hianyzik e a tarsasaga. lehet h van vmi amit most nem latsz, csak akkor amikor nem latnad.

2011. máj. 3. 03:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!