Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, férfiak! Tényleg...

Lányok, nők, férfiak! Tényleg igaz, hogy a mai férfiak nem akarnak gyereket?

Figyelt kérdés

Sok nőtől hallom, h a párja nem akar gyereket, elhúzza vagy abszolút kibújik a kérdés a alól.

Én nem akarok gyereket, nálam miért mindig gyereket akaró pasasok jönnek felém?

2011. máj. 2. 11:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Az én barátom szerencsére nagyon szeretne gyereket:-)
2011. máj. 2. 11:35
 12/21 anonim ***** válasza:
39%
Olyan ez, mint a Sims. Az egész élet lényege a babázás. Csak van akinek van rá pénze, és van akinek nincs. Felteszem, akik nem akarnak gyereket, azoknak nincs rá pénzük. Vagypedig defektes családmodellt sajátítottak el.
2011. máj. 2. 11:37
 13/21 A kérdező kommentje:
Nekem nincs rá pénz. ez egy fő ok, de hogy a férfiaknál mi?
2011. máj. 2. 11:44
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
Párom 21 éves és szeretne gyereket. Persze nem most, az egyetem után:)
2011. máj. 2. 11:56
 15/21 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem igen, sok esetben az anyagiak miatt nem mernek vállalni :S
2011. máj. 2. 11:57
 16/21 anonim ***** válasza:
83%

Én 30 leszek, a párom 34, de csak most jutottunk el odáig, hogy gyermeket tervezzünk. Én azt gondolom, hogy a férfiak talán addig élik meg negatívumként a gyermekvállalással járó többletköltségeket (idő, pénz), amíg meg nem születik a csemete. Utána minden természetesebb lesz (legalábbis a párom testvérénél így volt, akik már a harmadik gyermeken "dolgoznak").

Még mindig igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást és minden egyéb idő kérdése csupán. Így van ez a gyerekvállalással is (szerintem).

2011. máj. 2. 12:12
 17/21 Horkýže Slíže ***** válasza:
61%

Vannak azer ferfiak akik nem szeretik a gyerekeket...vagyis otthonra nem szeretnenek.En parom szerencsere nem akar,30 folott meg remenykedek benne hogy nem valtozik a velemenye.

Elozo baratom 2 ev jaras utan el akart volna venni felesegul es gyereket/nem turom meg oket a kozelembe/ akart volna akkor 19 voltam....most lehet gonosznak fogtok gondolni de otthagytam ot....ne akarjon elvarni tolem senki ilyet,nem nekem valo.A mostanival meg pont egyeznek az igenyeink....se eskuvo se gyerek csak mi ketten egymasnak:-D

21/L

2011. máj. 2. 13:25
 18/21 anonim ***** válasza:
22%
Addig szeretnék a nők meg a férfiak többsége amig meg nem kapják,utána meg sokan visszaadnák,csak azt nem vallják be,de lehet látni,hány kismamát hagynak el,és hány gyerek jut árvaházba kukába.
2011. máj. 2. 17:08
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Én párom is sajnos akar... Én még olyannal nem találkoztam, aki nem szeretne gyereket! :-(
2011. máj. 2. 19:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Az én párom is akar ő most 27 éves,és azt is mondta h majd 2 lányt szeretne,nem mintha csak rajtam múlna hogy milyen nemű lesz a gyerek :D
2011. máj. 3. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.