Lányok, nők, férfiak! Tényleg igaz, hogy a mai férfiak nem akarnak gyereket?
Sok nőtől hallom, h a párja nem akar gyereket, elhúzza vagy abszolút kibújik a kérdés a alól.
Én nem akarok gyereket, nálam miért mindig gyereket akaró pasasok jönnek felém?
Én 30 leszek, a párom 34, de csak most jutottunk el odáig, hogy gyermeket tervezzünk. Én azt gondolom, hogy a férfiak talán addig élik meg negatívumként a gyermekvállalással járó többletköltségeket (idő, pénz), amíg meg nem születik a csemete. Utána minden természetesebb lesz (legalábbis a párom testvérénél így volt, akik már a harmadik gyermeken "dolgoznak").
Még mindig igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást és minden egyéb idő kérdése csupán. Így van ez a gyerekvállalással is (szerintem).
Vannak azer ferfiak akik nem szeretik a gyerekeket...vagyis otthonra nem szeretnenek.En parom szerencsere nem akar,30 folott meg remenykedek benne hogy nem valtozik a velemenye.
Elozo baratom 2 ev jaras utan el akart volna venni felesegul es gyereket/nem turom meg oket a kozelembe/ akart volna akkor 19 voltam....most lehet gonosznak fogtok gondolni de otthagytam ot....ne akarjon elvarni tolem senki ilyet,nem nekem valo.A mostanival meg pont egyeznek az igenyeink....se eskuvo se gyerek csak mi ketten egymasnak:-D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!