Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire idegesek otthon a...

Mennyire idegesek otthon a családtagok az érettségi időszakban?

Figyelt kérdés

Drukkolósak vagy aggódósak, túl nagy a nebulóba vetett bizalmuk vagy féltősek ?

Nálatok áll a bál otthon ?

2011. máj. 2. 07:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ma érettségizik a kislányom. Nagyon izgulunk érte. Bár tudom, hogy okos, de ettől még remélem, hogy minden rendben lesz és sikerül neki, hogy felvegyék az általa kiválasztott egyetemre.
2011. máj. 2. 09:19
 12/17 anonim ***** válasza:

Szüleim anno halálra idegeskedték magukat, én meg teljes nyugalomban internetezgettem készülés helyett.

Péntek este kapcsoltam, hogy hétfőn érettségi. Bevittem egy tonna kávét, de rá kellett jönnöm, hogy két tárgyból két nap alatt eléggé reménytelen.

Történelemből megtanultam az öt legnehezebb, irodalomból az öt legelső tételt, a többit a szerencsére bíztam.

Mindkettőből belehúztam a megtanult ötbe és ötösre érettségiztem belőlük.

Mondjuk ez a szerencse azóta is kísér, ha a tételek töredékét tanulom meg, mindig belehúzok a főiskolai vizsgákon is.

2011. máj. 2. 09:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem volt nagy adrenalin senkiben, bár szerintem még mindig jobban izgultak, mint én :D
2011. máj. 2. 09:46
 14/17 anonim ***** válasza:
semennyire
2011. máj. 2. 10:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Mivel én 2 éve érettségiztem, tesóm idén, így tudom, h milyen, nem izgulok, meg tudja csinálni, 6 éve erre készül egy elit gimnáziumban.
2011. máj. 2. 11:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazan izgult anyukam, drukkolt, gondolt ram, de ennyi. Senki nem csinalt belole nagy ugyet. Utolag visszagondolva nem is kell, tok egyszeru volt.
2011. máj. 2. 12:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Amikor én érettségiztem, pár éve, apám tojt bele, nem érdekelte, bár őt aztán semmi nem érdekli, csak a pia.
2011. máj. 2. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!