Tesóm barátnője állandóan röhigcsél meg sikoltozik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 20:15
11/16 anonim válasza:
sztem kopogj áét hozzájuk h vegyétek csendesebbre a hangerőt
12/16 anonim válasza:
Beszélj a tesóddal, az ő barátnője, úgyhogy szabályozza ő hogy mit csinál a leányzó. :)
13/16 anonim válasza:
Csinálj hangfelvételt a csaj sikítórohamairól, és ahányszor belép hozzátok a házba, kezdd el maximális hangerőn bömböltetni!:)
14/16 anonim válasza:
Adjál húsos szegvenciális váltót neki és csöndben marad vagy könnyíts a háttámláján egy pallásdeszkával és addig egyengessed amíg hangot ad ki. Vagy vedd ki belőle a Duracellt.
15/16 anonim válasza:
én meg utálom a tesóm barátnőjét.
16/16 a_maestro_főnök válasza:
Utcsó én is és egész nap ettem semmit mert lenn van a f.szinten @@ meg tnap elmentünk vezetni amikor helyet cseréltünk tesómmal hogy gyakoroljam a parkolást akkor kiszállt a kocsiból megvárta amíg gyakorlok aztán akkor szállt vissza most játszhatja hogy meg van fázva..@ tesóm meg én tudunk zongorázni de ha én játszok yann tiersent vagy ludovico einaudit akkor mindig üvölteti a laptopját, ha a tesóm, aki nem is tud igazából, könyörög hogy játsza azt amit én ám ő azt nem tudja.@@ ha jön ide akkor mindennel ki van szolgálva de ő semmit nem csinálna meg @ van még 2 tesóm az egyiket állandóan ajnározza mindig a kedvére tesz csak ez a tesóm utálja és megalázza lépten-nyomon, a csaj meg folyton körbeugrálja, mert hogy milyen okos! Holott minden vizsgát elbukott idén meg tök bunkó.!! 3. Testvéremet élből utálja a csaj, lenézi mint állat holott ő is olyan mert semmire nem képes magától elvárja hogy mindent a segge alá tegyenek és körülötte persze mindenki hülye. A szülők részéről el lett fogadva de sajnálják mert tesóm sokkal szebbet jobbat normálisabbat 'megkaphatott" volna. A csaj családja kőgazdag, mind befolyásos emberek, mamája szerint a csaj ribi semmi több.. A tesóm meg én tettük le a legtöbbet az asztalra sok ismerős szerint én meg ő hasonlítunk sok mindenben: nagyon jó tanulók vagyunk van nyelvvizsgánk játszunk hangszeren tudjuk mit akarunk meg hogy hová akarunk jutni ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk. Másik 2 tesóm teljesen ellentéte nekünk. A családban megis én vagyok a feketebárány, azzal a nemes indokkal hogy én lusta igénytelen senkiházi barom vagyok akinek nem csoda hogy nincsenek barátai (naná mert nem léteznek hozzám hasonlók csak kihasználtak és megaláztak olyanokkal meg a világért nem leszek barát) stb. Ezért mindenki rajtam tölti ki a bosszúját meg a rosszkedvét nem is csodálkozom hogy ilyen érzékeny vagyok, mindenkitől tartok és elvagyok a saját burkomba. most pedig a csaj miatt ordítoznak velem napi 30x (egyszer megszámoltam.). Most járok kreszre azért is csak balhéznak mert nem vagyok itthon(..?!?.ha otthon maradtam volna akkor meg lusta disznó nem csinál semmit egész nyáron szöveg persze anyám szerint nem vagyok még elég érett az autóvezetéshez meg egész évbe hajtottam magam előrehozottaztam meg minden egyéb pihenjek inkább a nyáron)). Most ott tartok hogy összepakolom a legszükségesebb dolgokat meg a spórolt pénzem,aztán elmegyek és nem jövök vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!