Megérné, hogy tönkretegyem a családi békét?
mi a jó franc közöd van anyád és apád kapcsolatához? az ő dolguk, nem a tiéd
arról nem is beszélve, hogy milyen jogon fenyegetitek meg anyátokat...és milyen jogon kutakodsz utána?
nem mellesleg, ha 7re kell menjen dolgozni, akkor illő 6 kor elindulni, hogy pontosan beérjen, át tudjon öltözni stb.
eszem megáll, remélem, apátok és anyátok is leken nektek két büdös nagy pofont
Nem értem hogy lehet valaki olyan sötét, hogy azt gondolja, hogy a kérdezőnek semmi köze nincs a szülei kapcsolatához. A lóf@szt nincs köze, nagyon is köze van. Ejj... nah mindegy, inkább nem bosszan tom fel magam rajta.
Szerintem mindenféleképpen beszéld meg anyukáddal. Fő az őszinteség, ő pedig nem az. Egyébként ha ő nhem szól, szerintem jogod an elmondani apukádnak, különben te is olyan tűnös vagy, mint anyád. Mellesleg nem te tenmnéd tönkre a családot, anyád már megtette.
Felnőtt gyerekek, nem először megromló házasság, az anya keresi a boldogságot...
- ezt mégis minek foggal-körömmel összetrartani??? Az anya nem élheti végre már azt az életet, amit 5 éve szeretne?
Nem tudom, hogy hány évesek írnak ide, ekkora hülyeségeket, mint amiket olvasok, hogy semmi közöd hozzá, meg szólj apádnak. De főleg az első.
Szerintem ha jóban vagy anyuddal és szoktatok dumcsizni, egyszer hozd fel a témát valahogy. Ne izgulj, nem fog gyanakodni, ha meg igen, akkor mert oka van, de te is csak azért fogod magad furcsán érezni, mert tudod miért kérdezed. De elvileg egy síma nyugis beszélgetést ki lehet ebből a témából hozni. Hogy Ő mit szól ehhez, ha mecsalja az ember a másikat, vajon mindenki legalább egyszer megteszi e szerinte, és akkor mondod a véleményedet, de ne legyél túl undorító a témával kapcs, hogy te soha ilyet nem tennél. Ne húzz egyik oldalra sem. Meg hogy miért csinálják vajon ezt, férfiak inkább e ? Mire kellene vigyázz majd, hogy lehet szerinte ezt észrevenni, valami hasonlókat. Aztán lehet elgondolkodik, és szégyelli magát, és befejezi a kapcsolatát. De ha jó a házasságuk egyébként, akkor lehet kell neki egy kis flört, azért valljuk be ha nem is tesszük meg, az benne van a nőkben is. A te esetedben én apudnak nem szólnék. Még legalábbis. De úgyis csinálhatod amikor mindketten ott vannak, így hallhatod a női és férfi gondolkodás különbségeit a témában. Feltűnés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!