Szerinted megérne? Te mit tennél? Bőv. Lent
9.évfolyamba járok és gimmnazista vagyok.
Felvételiztem egy budapesti képzőművészeti iskolába (vidéken élek) de nem vettek fel.Eléggé összeomlottam mikor megtudtam,hiszen nem hiába szeretnék a mostani iskolámból kiiratkozni.
Arra gondoltam,hogy újra megpróbálom,jövőre és bár így 2 évfolyamot veszítenék,mégis megérné, tudom...legalábbis olyan szempontból igen,hogy végre normális emberek közé kerülnék,akik el tudnak fogadni..
de lehet bölcsebb lenne maradnom,és és még 3 évet olyan emberek társaságában töltenem akiket teljes szívemből utálok?
Te mit tennél?
Azt hiszem maradnék és megpróbálnék változni (változtatni)
Kér év az elég sok lemaradás...
Én próbálkoznék a helyedben.Hasonló helyzetben voltam én is, amikor nem vettek fel egy művészeti középiskolába és nem próbálkoztam többször, maradtam a gimnáziumban,
Én kedveltem a társaságot, de így is bánom,hogy nem a művészeti suliba jártam és nem próbáltam még egyszer meg.
én most vagyok 7edikes(6osztályos gimibe)és kb csak cigányok vagy tahók jártak a régi sulimba és gondoltam mindegy lesz nekem h milyen suliba csak el innen...aztán felvettek a város legjobb gimijébe :D
egyépként próba szerencse!próbálddd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!