Nem értem mért gondolkodok így a párkapcsolatokról. Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, most nincs barátom. Ha lenne, illetve amikor volt szégyelltem a családom előtt. Nem szerettem vele kézen fogva mutatkozni főleg anyukám előtt, csókolózni nem engedtem, nem tudtam felvállalni mint társat. Pedig NAGYON szerettem,de mégis gátlásos vagyok.
Családi összejöveteleken velem korú unokatesóim hozzák a párjukat, átölelik egymást stb. Én ezt nem tudnám megtenni a család előtt. Nem tudom mért, de zavar ...
Talán, mert anyukám egyedül nevelt , férfitársaság nem nagyon volt? Mi ennek az oka? Szeretném legyőzni és nem szégyellni a kapcsolatokat. (csak a rokonok előtt vagyok gátlásos, barátok, idegenek előtt semmi ilyen nincs)
Mit tegyek?:(
2011. máj. 1. 00:23
11/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2011. máj. 3. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!