Kisgyerekes anyukák, hogyan éltek a párotokkal szexuális életet, mikor egy percre nem lehet egyedül hagyni a gyereket?
Figyelt kérdés
Mindketten dolgozunk a férjemmel, egy dadus vigyáz az ikerlányainkra, mikor hazaérek, nekiállok a gyerekekkel foglalkozni, játszani, vacsit főzök, 9-kor lefeküdnek, aztán összekészítem a dolgaimat, a férjem pedig néhányszor 10-re ér haza, ha előbb, akkor pedig a gyerekekkel játszik, utána meg már nincs erőnk semmi romantikára. Nagyon rossz ez így. Hétvégén a gyerekek sokáig fent vannak, sokszor akarnak a mi szobánkban aludni, mert most vannak abban a korban, hogy félnek a sötétben és hülye sztorikat mesélnek egymásnak, amivel rémisztgetik egymást. Szóval már alig élünk "olyan" életet, pedig még fiatalok vagyunk. Anyukák, ti hogyan oldjátok meg?
28/N
2011. ápr. 29. 17:41
21/21 vocalhouse válasza:
Szerintem egyrészt, szoktasd vissza a saját szobájukba őket, ha nem megy, akkor hagyd, hogy ott legyenek veled, de ne hagyd abba a próbálkozást. A házas életet meg attól függetlenül nyugodtan élhetitek, hidd el, ha elalszanak, úgysem fogja zavarni őket. Vagy menjetek át egy másik helyiségbe, és csináljátok ott. Még fel is dobhatja a szexuális életeteket! Új és "extrémebb" helyek kipróbálása egyre kíváncsibbá tesz titeket és többször fogjátok csinálni, fáradtságtól függetlenül - szerintem.Sőt, szerintem egy kis szexre bármilyen fáradtak vagytok is, ha kívánjátok egymást, mindig van időtök és még kedvetek is! Kedveskedjetek egymásnak, és keltsetek vágyat a másikban, még ha fáradt is! Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!