Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kisgyerekes anyukák, hogyan...

Kisgyerekes anyukák, hogyan éltek a párotokkal szexuális életet, mikor egy percre nem lehet egyedül hagyni a gyereket?

Figyelt kérdés

Mindketten dolgozunk a férjemmel, egy dadus vigyáz az ikerlányainkra, mikor hazaérek, nekiállok a gyerekekkel foglalkozni, játszani, vacsit főzök, 9-kor lefeküdnek, aztán összekészítem a dolgaimat, a férjem pedig néhányszor 10-re ér haza, ha előbb, akkor pedig a gyerekekkel játszik, utána meg már nincs erőnk semmi romantikára. Nagyon rossz ez így. Hétvégén a gyerekek sokáig fent vannak, sokszor akarnak a mi szobánkban aludni, mert most vannak abban a korban, hogy félnek a sötétben és hülye sztorikat mesélnek egymásnak, amivel rémisztgetik egymást. Szóval már alig élünk "olyan" életet, pedig még fiatalok vagyunk. Anyukák, ti hogyan oldjátok meg?

28/N

2011. ápr. 29. 17:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk velünk alszik a gyerek és élünk házaséletet a férjemmel. Egy picit kreatívabbnak kell lenni. Nem muszáj a hálóban egymásnak esni, jó az a konyhában és a fürdőszobában is :) sőt...

Meg aztán ott van az egész éjszaka, meg hajnal, akkor tuti nálatok is alszanak a gyerekek. 27/L

2011. ápr. 29. 18:06
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
Egész nap csak a dadussal vannak, velünk alig.Na ezért van igaza aki azt irta hogy kelett nektek gyerek...
2011. ápr. 29. 18:11
 13/21 A kérdező kommentje:
Mivel fogalmad sincs az életünkről, ezért figyelembe sem veszem a hülye válaszodat.
2011. ápr. 29. 18:15
 14/21 anonim ***** válasza:
78%

Kedves Kerdezo,

Eloszor is Te kerdezel itt, a masik, figyelembe vetted a neked nem tetszett valaszokat, mivel mindkettore valaszoltal.

2011. ápr. 29. 18:19
 15/21 A kérdező kommentje:
A nekem nem tetsző válaszok rosszindulatú megjegyzések voltak olyannal kapcsolatban, amiről fogalmuk sincs. Nehogy már magyarázkodjak, miért szültem gyereket. Idén mentem vissza a munkahelyemre, mert nem tudtam 4 éven keresztül itthon lenni, miközben várnak vissza, a dadus pedig egy segítség, aki elhozza az oviból őket, játszik velük 1-2 órát, amíg haza nem érek. Utálom az ilyen rosszindulatú barmokat.
2011. ápr. 29. 18:28
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Nem akarsz magyarazkodni, nem kell visszavalaszolni. Ideges/merges valaszoddal elertek celjukat.
2011. ápr. 29. 18:31
 17/21 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az ilyeneknek gondolkodniuk kéne, mielőtt támadnak.
2011. ápr. 29. 18:34
 18/21 anonim ***** válasza:

vegyetek a gyerekek szobájába éjjeli lámpát, véleményem szerint nem jó engedni, hogy nálatok aludjanak mert kevés gyerekes anyukától hallottam, hogy aztán a gyerekek kérték, hogy a saját szobájukban szeretnének aludni ;)

ha felébrednek, félnek, menj be hozzájuk takard be őket és mesélj nekik egy rövid mesét :)

nálunk 9kor fekszik a gyerkőc aztán rendet rakok, teszek-veszek, fürdök, stb és mikor mindketten bezuhanunk az ágyba... :)

ne az órát lessétek! :)

2011. ápr. 29. 20:11
 19/21 anonim ***** válasza:
96%
Vissza szoktatni nem akarod,lepasszolni nem akarod,(a gyerekeket)akkor valóban nincs megoldás.A baj csak az,hogy az egész fiatalkorod igy fog elröppenni és talán a házzasságotok is,mert "ez" egy férfinek sokáig nem állapot.
2011. ápr. 29. 20:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Párod nem zavarja,hogy külön alszotok?
2011. ápr. 30. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!