Elmondjam az anyámnak, hogy az apám megcsalja?
A szituáció: apám sokat dolgozik távol tőlünk. Anyám eleinte paranoiából meg hasonlók beképzelte magának,hogy apám megcsalja őt.
Pár hete rájöttem,hogy külföldön elvett egy nőt feleségül és hát végül is szeretők.
Apám itthon meg vátig állítja,hogy ő soha nem csalta meg anyámat. De ha találtam róla képeket és leírásokat hozzá azt,hogy magyarázhatná?
Most kérlek segítsetek. Ez nagyon komoly. Nagyon szeretem mindkettőt, de nem akarom,hogy anyám tökre menjen ebben. És anyu még fiatal,ő még újra kezdhetné. Apának meg ott van az a külföldi rib.... nő.. :(
sajnálom h ez történt veled.
"érvénytelen az a házasság, mert a régi feleség még él.
Tehát max szeretők lehetnek.
én nem lennék a rossz hír hozója, de apukáddal beszélgess el"
ne beszéljünk már a levegőbe. külföldön tök simán elvehetsz második nőt mert nincsenek kapcsolatok a magyar és a külföldi házasságkötések között. ez is olyan mint amikor vkit gyorshajtáson kapnak és kiderül h külföldi akk nemtudják kinek továbbküldeni a bírságot.
,de ha apud tud a másik nőről akk mit akarsz neki elmondani?
ezzel csak emlékezteted rá. max annyit érsz el h rosszabbul érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!