Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam az anyámnak, hogy...

Bananina kérdése:

Elmondjam az anyámnak, hogy az apám megcsalja?

Figyelt kérdés

A szituáció: apám sokat dolgozik távol tőlünk. Anyám eleinte paranoiából meg hasonlók beképzelte magának,hogy apám megcsalja őt.

Pár hete rájöttem,hogy külföldön elvett egy nőt feleségül és hát végül is szeretők.

Apám itthon meg vátig állítja,hogy ő soha nem csalta meg anyámat. De ha találtam róla képeket és leírásokat hozzá azt,hogy magyarázhatná?

Most kérlek segítsetek. Ez nagyon komoly. Nagyon szeretem mindkettőt, de nem akarom,hogy anyám tökre menjen ebben. És anyu még fiatal,ő még újra kezdhetné. Apának meg ott van az a külföldi rib.... nő.. :(

2011. ápr. 29. 16:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Onnan tudom,h szeretője,mert anyám és apám már 15 éve együtt vannak. Csak kb. 5éve házasodtak meg,h. anyukám feltudja venni apu fizetését,mert apám kimegy külföldre dolgozni és ha utal fellehessen venni. Addig élettársak voltak.

A külföldivel meg kb 2 éve jöhetett össze,vagy kicsit több.

2011. ápr. 29. 17:20
 12/24 anonim ***** válasza:
Nyilván Anyukád is tudja... Akkor mit akarsz elmondani?! Nem értem...
2011. ápr. 29. 17:24
 13/24 A kérdező kommentje:
apámnak sikerült már ugy eltusolnia ezt a dolgot,hogy anyu elhiggye,h. nincs smemiféle másik nő.
2011. ápr. 29. 17:33
 14/24 anonim ***** válasza:

Az erőszak önmagában is baj, még akkor is, ha csak a puszta lehetőség lebeg ott a levegőben. A mi családunkban is sok furcsa tabu és titok lebegett a levegőben, meg a régi erőszak emléke. Az erőszak még akkor is baj, ha már csak a régi kisgyerekkori emléke van meg. Ha meg még most is élő lehetőség az erőszak, az meg mindenképp nagy baj.

Sajnos nem értek a dologhoz, és a váláshoz meg még annál is kevésbé. Lehet hogy az a bizonyos dolog, ami miatt nem lehet elválni, az csak valami zsarolás, ami valójában nem is létezik. Van-e valaki felnőtt, akivel szabadon tudsz beszélni ezekről?

Az erőszak kérdésében elvileg a gyámhatóság dolga, hogy segítsen Neked. De ha nincs kedved oda menni, akkor érdeklődhetsz névtelenül is, merre lehetne elindulni

[link]

[link]

nem kell bemutatkozni, névtelen az egész, és a vonalak, úgy tudom, ingyenesek, tehát akár egy utcai fülkéből is lehet hívni őket.

2011. ápr. 29. 17:35
 15/24 anonim ***** válasza:
Ha apád alig van otthon, eddig sem volt túl komoly a házasságuk. Mondd el neki, pontosabban mutasd meg neki, amit láttál. Valami közösségi oldalon vannak fent? Mármint apád és a külföldi szeretője.
2011. ápr. 29. 17:36
 16/24 anonim ***** válasza:
P.S: Igazából magára a kérdésre nem tudok válaszolni, de az erőszak meg a részegség ismerős volt nekem, mert nálunk is mindennapos részegség meg mindenhetes verekedés ment, szóval ha ilyesmi is volt a háttérben, vagy legalábbis ha ott lebeg az elvi lehetőség, vagy ha ilyen emlékek vannak, akkor szerintem nem igazán a Te dolgod, hogy egyedül megoldjad ezeket, mert az erőszak hálójából nagyon nehéz teljesen egyedül segítség nélkül kimászni, akkor mindenképp jó lenne egy megbízható felnőtt aki tudna segíteni Neked. Én egyelőre csak ezeket találtam.
2011. ápr. 29. 17:39
 17/24 anonim ***** válasza:
Mármint a fenti két telefonszámot, mert ott olyan felnőttek adnak tanácsot névtelenül, akik sok hasonló esetet láttak már, és direkt erre vannak kiképezve.
2011. ápr. 29. 17:40
 18/24 A kérdező kommentje:

Fenyegetőzés miatt se,és anyagi okok miatt se válnak el. Legalább pár évig biztos nem.

Most tartsam magamban évekig vagy mit tegyek ez ügyben? Apámmal nem fogok beszélni ezt már kizárhatjuk. :(

2011. ápr. 29. 17:46
 19/24 A kérdező kommentje:
Közösségi oldalon is, mind a 2 személy adatlapján És apám pendrive-ain,SD-in és a gépén.
2011. ápr. 29. 17:51
 20/24 anonim ***** válasza:

Szép is pénzért mindent eltűrni....

Ha engem a férjem megfenyegetne, és főleg, ha a gyerekemet,akkor se pénz, se ház, se auto, se fenyegetés se tartana vissza attól, hogy kb 3 másodperc alatt kirugjam.

Mindenki maga tudja,hogy mi fontos neki.

Szerintem ebben a helyzetben tök mindegy hogy elmondod-e anyádnak. Mi változna? többet veszekedne? mert válni ugye nem válik....

2011. ápr. 29. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!