Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házastársi "kötelesség"...

Házastársi "kötelesség" eltérő igények esetén nálatok hogy működik?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem a megfelelő témakör, de a Szerelem, szex kategóriában legtöbbször tapasztalatlan tizenévesek válaszolnak, és engem a már tapasztaltabbak válaszai érdekelnének, ezért szeretném, ha itt maradna a kérdésem.

Tehát mi a teendő eltérő szexuális igény esetén? A párommal több éve együtt vagyunk, nem élünk együtt, de minden nap együtt alszunk. Nekem kevesebbszer van kedvem hozzá, mint neki. Sokszor olvasok olyan válaszokat, hogy ha az egyiknek nincs kedve hozzá, a párja megoldja máshogy. Ez rendben van, nálunk is így működik. De ti nem csömörlötök meg? Én szeretném átlagban heti 3-szor mondjuk. De a többi napon, tehát minden nap reggel (ha van idő) és este máshogy megoldani a dolgot, én őszintén szólva unom. Reggel már sietnék, este pedig fáradt vagyok, azon jár az agyam, hogy már aludnom kéne, ha nem akarok másnak hullafáradt lenni, de emiatt állandóan fáradt vagyok. Persze, szeretnék neki örömöt okozni, de néha úgy érzem, használati tárgy vagyok. Szeret engem, érzem, de ettől már én megőrülök, és sokszor már annyihoz sincs kedvem, amihez eredetileg lenne. Sokszor olvasom azt is, hogy persze, ha tőled nem kapja meg, majd megy máshoz. Sok elhagyott nőnek írják azt, hogy mégis mit várt, ha nem volt kedve minden este lepedőakrobatát játszani. De ha szeretjük egymást, benne találtam meg azt, amit kerestem, állítása szerint ő is bennem, és ezen kívül minden jó, akkor mit lehet tenni? Érezzem úgy magam, mint egy használati tárgy, hogy ne hagyjon el idővel? Olyan tehetetlennek érzem magam ezen a téren.

2011. ápr. 29. 09:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hasonló kérdést már én is írtam ki,keresd meg!

Most úgy néz ki, mind a ketten "közelítjük " az igényeinket...

2011. ápr. 29. 13:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Én ha úgy adódik megmondom a férjemnek, hogy most nincs kedvem hozzá, látom hogy nem túl lelkes de megérti. Ő elmondása szerint mindig csinálná, de nekem nincs mindig hangulatom hozzá. Ez van. Ha szeret megérti.
2011. ápr. 29. 14:11
 13/16 anonim ***** válasza:
ha valóban minden jó a kapcsolatotokban, MEG LEHET BESZÉLNI! és meg is kell érteni egymást...aztán megoldani úgy a problémát, hogy mindkettőtöknek jó legyen.
2011. ápr. 29. 14:30
 14/16 anonim ***** válasza:
80%

Furcsa a hozzászólók hozzáállása is a szexhez !!!

Ha napi 2x akarja, akkor beteg...

Ha napi 1x akarja, akkor is beteg...

Ha heti 1x akarja, akkor is beteg...

Ha évi 1x akarja, akkor is beteg...

Ha bármit másképpen akar, akkor is beteg...

itt mindenki hülye?

2011. ápr. 29. 14:51
 15/16 anonim ***** válasza:

14:51

Épp akartam írni, hogy látom a sok szexundoros nő jól lepontozott mindenkit, aki szerint nem beteg az aki szeret sokat szeretkezni. Hát ez van.

2011. ápr. 29. 15:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Tekintettel vagyunk és odafigyelünk egymásra. Nem zaklatjuk a másikat, ha látjuk, hogy nagyon fáradt, nagyon nincs kedve, viszont szívesen szerzünk örömet a másiknak néha akkor is, mikor éppen nem annyira van hangulatunk. Szeretjük egymást boldognak és elégedettnek látni.
2011. ápr. 29. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!