Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolat. Ti megharagudtat...

Párkapcsolat. Ti megharagudtatok volna?

Figyelt kérdés

A páromnak rengeteg esélyt,adtam jelenleg 2 hete az utolsót,ami tényleg az utolsó mert így is több hét után fogadtam vissza.

Sokszor került olyan helyzetbe,hogy nagyon úgy tűnt,hogy megcsalt,de vegyük úgy,hogy nem tette.Emellett flörtölgetett sokszor.Elnéztem neki.

Szóval,visszafogadom,és már jó pár napja mondja,hogy lazuljunk el,barátokkal legyen bográcsozás..Holnapra megterveztem,jó sok időmbe került,mire találtam a város szélén egy szabad faházat..pénzről ne is beszéljünk.

Délutántól kezdődött volna,de én lefújtam az egészet mérgemben.

Amikor mondtam neki,igaz neten beszéltünk,akkor azt mondta,kizárt,hogy jön mert egy fiú barátjával(akivel feltűnően sokat van,és fontosabb volt neki,mint egy több éves barátnője) megy fagyizni.Erre én felkaptam a vizet eléggé kikapcsoltam a számítógépet,de később írt egy smst,hogy ő csak viccelt,de szerintem teljesen komolyan gondolta,mert úgy írt,nem pedig viccelődött.Gondolom,most jön majd,hogy féltékeny vagyok,de ennyi a minimum ennyi flörtölgetés után szerintem.

Én reagáltam túl,vagy tényleg lehet,hogy inkább ettől a fagyitól visszatáncolt,és azt mondja,hogy vicc volt?

2 éve vagyunk együtt.

18F

2011. ápr. 28. 12:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem se fér bele a flörtölgetés egy kapcsolatba, én egyszer se nézném el, nem hogy többször. Az rendben van, hogy vannak fiú barátai is, de azok tényleg csak barátok legyenek, és az embernek a párja legyen az első helyen.
2011. máj. 4. 18:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen, megharagudtam volna. Ez a csaj felejtős szerintem.

36/N

2011. máj. 4. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!