Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolat. Ti megharagudtat...

Párkapcsolat. Ti megharagudtatok volna?

Figyelt kérdés

A páromnak rengeteg esélyt,adtam jelenleg 2 hete az utolsót,ami tényleg az utolsó mert így is több hét után fogadtam vissza.

Sokszor került olyan helyzetbe,hogy nagyon úgy tűnt,hogy megcsalt,de vegyük úgy,hogy nem tette.Emellett flörtölgetett sokszor.Elnéztem neki.

Szóval,visszafogadom,és már jó pár napja mondja,hogy lazuljunk el,barátokkal legyen bográcsozás..Holnapra megterveztem,jó sok időmbe került,mire találtam a város szélén egy szabad faházat..pénzről ne is beszéljünk.

Délutántól kezdődött volna,de én lefújtam az egészet mérgemben.

Amikor mondtam neki,igaz neten beszéltünk,akkor azt mondta,kizárt,hogy jön mert egy fiú barátjával(akivel feltűnően sokat van,és fontosabb volt neki,mint egy több éves barátnője) megy fagyizni.Erre én felkaptam a vizet eléggé kikapcsoltam a számítógépet,de később írt egy smst,hogy ő csak viccelt,de szerintem teljesen komolyan gondolta,mert úgy írt,nem pedig viccelődött.Gondolom,most jön majd,hogy féltékeny vagyok,de ennyi a minimum ennyi flörtölgetés után szerintem.

Én reagáltam túl,vagy tényleg lehet,hogy inkább ettől a fagyitól visszatáncolt,és azt mondja,hogy vicc volt?

2 éve vagyunk együtt.

18F

2011. ápr. 28. 12:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Na, szép.

Megszokta, hogy beléd törölheti a lábát, azt is megbocsájtod, és vissza is él vele.

Gyorsan kipenderíteném a helyedben, hogy legalább a méltóságom töredéke megmaradjon.

Ezért nem adok én utolsó, meg legutolsó, meg utolsó utáni esélyt. Annyit értél el te is, hogy megtanulta, úgyis lesz még egy dobása, mindent megbocsájtasz.

Lapát, aztán keressen olyat, aki ezt érdemli.

Ennél te meg jobbat érdemelsz. Csináld meg a bográcsozást a haverokkal, meg menj a hétvégén bulizni, tombold ki magad!

És legyél kemény, ha elkezdi magát visszasírni, mert soha nem fog megváltozni!

30N

2011. ápr. 28. 12:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne békülj ki vele!

Nézzen hülyének mást!

2011. ápr. 28. 12:56
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Elolvastam minden amit írtál, és az utolsó sorig azt hittem lány vagy, és a pasid ekkora tapló, hogy szervezkedsz neki, és nem figyel, stb... Ez kb hihetetlen :D Nem mintha ez megbocsátható lenne valakinek, nemtől függetlenül, de ez inkább pasikra jellemző...

Iszonyat normálisnak tűnsz, jó a hozzáállásod, és azt ajánlom ezt a csajt messziről kerüld el, egy ideig nehéz lesz, utána meg hálát adsz az égnek, hogy megszabadultál tőle.

L

2011. ápr. 28. 15:20
 4/12 Darcy01 ***** válasza:
93%

Szerintem is szakíts vele, jobbat érdemelsz!

Nekem a flörtölgetés sem fér bele egy kapcsolatba, döntse már el, hogy kivel akar lenni!

24/L

2011. ápr. 28. 16:33
 5/12 anonim ***** válasza:
46%

Megy fagyizni :D Ez mekkora szöveg. Úgy csinál mintha bográcsozásnál nem lehetne fagyizni.

Lehet homi :D

2011. ápr. 30. 09:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó.. a kérdező fiú... És a barátnője ilyen vele.
2011. máj. 1. 14:48
 7/12 anonim ***** válasza:

Azt hiszem az a legnagyobb baj h neten beszéltetek,így nem hallottad a hangsúlyt ahogy mondta!Akkor kiderült volna h viccel e vagy nem(bár nem tudom mi ebben a vicc).

Bár szerintem kicsit túl reaglátad a dolgot,ez bizonyára azért van mert már nem tudsz benne megbízni.Hiszen visszafogadtad,de nem azért mert megbízol benne hanem mert szereted.És most mi a terv?Szakítasz vele?Vagy elkíséred minden fagyizásra?Nyomozni fogsz utána?

Szerintem hagy az egész "kapcsolatot" a francba.

Ha szeretne téged,akkor javasolta volna hogy te is mennyél vele "fagyizni",vagy legalább is nem ilyen olcsó kifogásokat keresne.

Remélem segítettem valamit.

2011. máj. 4. 16:40
 8/12 anonim válasza:
Ez szerintem sem vicces..
2011. máj. 4. 16:45
 9/12 csipet-ke válasza:
Barát? Ugyan már. Nem te vagy az??
2011. máj. 4. 17:15
 10/12 anonim ***** válasza:

A barátnőd az a helyzet, hogy nem szerelmes beléd igazán. Ezekből a tényekből ez következik. Amivel nincs is gond, ha laza kapcsolatban lennétek. Ezt hívnák szeretői viszonynak. De mivel te többet szeretnél, ezért rosszul érzed magad, viszont ő többet adni, ha megfeszülsz, se tud. Ezért nem haragudni kell, hanem vagy így állsz hozzá te is, vagy elhagyod. És a rimánkodásnak sem szabad bedőlni, mert hiába fogadod vissza őt a barátnői státuszba, attól még ő ugyanúgy ki fog tekintgetni, mert valami mást keres, mert még nagyon fiatal.

Szóval vagy lazára veszed, és megmondod neki, hogy neked ez így kevés, és akkor te is elkezdesz találkozgatni másokkal, vagy lezárod. Én így gondolom

32/N

2011. máj. 4. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!