Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ertessem meg anyummal,...

Hogyan ertessem meg anyummal, h elje a sajat eletet, es ne hivogasson minden nap?

Figyelt kérdés
30eves no vagyok,anyukam allandoan hivogat telefonon,meg mindig panaszkodik nekem,es ugy erzem,h teljesen le nullazza az energiaszintemet,nem szeretnem megserteni,de szeretnem elni a sajat eletemet,es nem minden nap csak vele foglalkozzak,egyszeruen kikeszit idegileg,itt faj,ott faj,mindig csak sirankozasbol all ki,nem tudja elfoglalni magat,belolem taplalkozik,nagyon farasz,egy varosban lakunk,segitsen valaki ha tud valami tanaccsal,elore is koszi
2011. ápr. 28. 10:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem ertem,mert nem lehet hagyni az embert,h elje a maga eletet,miert akarnak meg mindig idiota gyerekkent kezelni nemelyik szulo,ha ezt nem tudjak megerteni,h a gyermekuk vagyunk,nem a csicskasuk,a szolgajuk,akkor menjenek a francba,ha nincs meg a kolcsonos tisztelet,egymas elete irant,csak az ovek mindig az elso,akkor igenis ossze fogok vele veszni,es menjen a fenebe,mert azert mert megszult es felnevelt,azert nem leszek a rongya,meg a szemete ladaja,legyen tisztelettel ram,en is tisztelem ot,akkor legyen o is velem tisztelettel,peldaul ne hivogasson vasarnap 9orakkor,h mit csinalok,mert o unatkozik
2011. ápr. 28. 13:51
 12/17 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 28. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Élje a saját életét? Pontosan azt teszi, és ebbe beletartozol te is. Nem bírod végighallgatni naponta 1x? Ő nevelt fel, hidd el , az több energiát szív el. Majd megérted, ha öreg leszel, egyedül maradsz, és nincs senkid, csak a gyereked. Ha veled ásatná a kertet minden nap, v. ilyesmi, megérteném, de annyit igazán megtehetsz, hogy meghallgatod. Támaszd ki vmivel a telefonodat, hogy ne szívja el minden erőd egy telefon :D.
2011. ápr. 28. 14:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Osztom fölöttem írt kommentelő véleményét. Ennyit igazán kibírhatnál. Meghallgatni napi 10 percben a dolgait. Éreztetni vele, hogy fontos. Még ha azok sirámok is. Gondolom a segítségét meg elfogadtad az életben, bár ismeretlenül nem tudhatom, hogy mi a helyzet, de kb. borítékolni lehet, hogy nem valami rossz szülő, aki lexart 30 éves korodig. Valóban nem kapálnod kell, meg őt ápolni, emelgetni, meg etetni, esetleg hurconli ide-oda.
2011. ápr. 28. 14:58
 15/17 Inez.R. válasza:

Szerintem is először nyugodj meg, és nem kell a fürdővízzel együtt kiönteni a Mamát is..

:)

Ma nagyon ki vagy feszülve idegileg, ilyenkor ne veszekedj.

Jön az Anyák napja, ünnepeld meg vele, aztán a következő héten korlátozd a "meghallgatásokat" napi 5- 10 percre..

Addig is nyugi.

2011. ápr. 28. 15:50
 16/17 A kérdező kommentje:
Itt csak az a gond,h nem egyszer kell meghallgassam,amint a kerdesemben is leirtam,ha figyelmesen elolvasod akkor meglatod.Napi kb 8szor felhiv,minimum,mert unatkozik,es napi kb 2szer talalkozom vele,szerinted az termeszetes???????????Szerintem egyaltalan nem termeszetes,en szeretem nagyon szeretem,de minden nap hallgatni a sirankozasat,orakon keresztul,nekem ez mar sok,mivel h egyszeruen nem lehet rajta segiteni,na mindegy,hosszu ide leirni:(((
2011. máj. 1. 21:52
 17/17 Inez.R. válasza:

ööööööööööö...

Mintha írtam volna az előző oldalon valamit: vegyél másik telefont, és ne add meg a számát a Mamának. Minden nap egyszer felhívod a régi telefonodról, és 5- 10 perc múlva leteszed..

Nem bántani kell a Mamát és szidalmazni ország- világ előtt, hiszen most ugyanazt teszed, amit ő: Mondod a magadét, és tojsz másokra. Szóval nem bántani kell a Mamát, hanem csak a kezedbe venni a saját életedet.

Persze csak ha akarod..

Ha én valakivel nem akarok beszélni naponta 8-szor, akkor nem beszélek. Nekem ilyen egyszerű az egész..

2011. máj. 2. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!