Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 6 év után olyan a kapcsolatunk...

6 év után olyan a kapcsolatunk mintha barátok lennénk, de mi lesz a sexel?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve lesz ,hogy szültem azelőtt sem volt valami nagy durranás a nemi életünk ,de mostanában úgy vagyunk mintha barátok lennénk szinte nulla sexel !
2011. ápr. 27. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
uj pasit találsz majd magadnak :) idövel rá fogsz jönni ..ha most még nem tudod ..
2011. ápr. 27. 19:28
 2/7 anonim válasza:
100%
Probald egy kicsit felizzitani a parkapcsolatotad, hogy ne laposodjon el teljesen. Szervez kozos programot amit meg engethetsz magadnak itt nem az anyagi a lenyeg hanem hogy ujra egymasra talaljatok. Ketesben egy romantikus vacsora esetleg amit te fozol, seta, stb. Az a lenyeg hogy kettesben legyetek. pl; szexi fehernemu , stb
2011. ápr. 27. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
ha változtatni akarsz változtass. Ha mindketten hallgattok, akkor soha nem derülki mit is akartok valójában. (én 25 éve vagyok házas, de 3 nap után már elvonási tüneteim vannak. És nő vagyok)
2011. ápr. 27. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Úgy hallottam, hogy szülés után szokott lankadni a szex, de nem értem, miért kezdenek el ilyenkor panaszkodni a nők.

Én elmondom neked őszintén, mit gondolok a szexről: ha lenne most párom, az biztos, hogy nem naponta csinálnám. Én nem ilyenfajta ember vagyok. Nem azért élünk, hogy állandóan szexeljünk és attól leszünk boldogok. Ha a párod szeret téged őszintén, akkor ne szomorkodj :)

A szeretet megmarad, mégha a szülők közlik a gyereküknek, hogy "elválunk, de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretjük egymást, csak már úgy érzünk, hogy (pl.nincs közös érdeklődésünk)" Ismerek egypár olyan embert, akik zokszó nélkül elfogadták a szüleik válását, pedig szeretik őket, de tudják, hogy mások életébe nem szabad beleavatkozni. Ők erre lettek felnevelve. Őket az sem zavarja, hogy apjuk-anyjuk más emberrel jár, csak az a fontos, hogy az az ember is szeresse a másikat, ne verje át, a gyerekeivel is legyen jóban.

2011. ápr. 27. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:
39%

Lassan 2 éve lesz ,hogy szültem azelőtt sem volt valami nagy durranás a nemi életünk.

Nem értem az ilyet,miért kell a pocsolya kapcsolatba szülni,ahol már akkor se volt jó valami,és utána sírni?

2011. ápr. 29. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy én havonta egyszer kétszer szexelek ,de az viszi a prímet,miután távkapcsoltban élek,de 10 éve együtt vagyunk már,pár éve lett távkapcsolat munka miatt,és néha hiányzik a szex igen,és akkor kielégítem magam,van kezem,nem szégyen,férkúrni lealázni a másikat akár nő akár férfi az a szégyen,a nunim viszketése miatt nem rugom fel a 10 évünket,mert nem éri meg,sokkal több dolog köt össze minket,mint a szex akiket csak az tart össze azt megette a fene.
2011. ápr. 29. 12:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok szex mániás.Ha egy hétig nincs szex,akkor nincs,nem esek kétségbe.Igaz,a párom ezt nem hagyja annyiban.:)

Tavaly januárban szültem,most szeptemberben fogok ismét és van,hogy nem kívánom,de a párom igen.Tesz is róla,hogy én is.Ja,és 90%-ban ő kezdeményez.Sose kezdeményezek,mert nem szeretek,de ő ezt tudja és minden rendben.

Ahhoz hogy legyen jövője a kapcsolatotoknak,nektek kell megbeszélni és tenni érte.Itt panaszkodva nem fog menni.

2011. ápr. 29. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!