6 év után olyan a kapcsolatunk mintha barátok lennénk, de mi lesz a sexel?
Úgy hallottam, hogy szülés után szokott lankadni a szex, de nem értem, miért kezdenek el ilyenkor panaszkodni a nők.
Én elmondom neked őszintén, mit gondolok a szexről: ha lenne most párom, az biztos, hogy nem naponta csinálnám. Én nem ilyenfajta ember vagyok. Nem azért élünk, hogy állandóan szexeljünk és attól leszünk boldogok. Ha a párod szeret téged őszintén, akkor ne szomorkodj :)
A szeretet megmarad, mégha a szülők közlik a gyereküknek, hogy "elválunk, de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretjük egymást, csak már úgy érzünk, hogy (pl.nincs közös érdeklődésünk)" Ismerek egypár olyan embert, akik zokszó nélkül elfogadták a szüleik válását, pedig szeretik őket, de tudják, hogy mások életébe nem szabad beleavatkozni. Ők erre lettek felnevelve. Őket az sem zavarja, hogy apjuk-anyjuk más emberrel jár, csak az a fontos, hogy az az ember is szeresse a másikat, ne verje át, a gyerekeivel is legyen jóban.
Lassan 2 éve lesz ,hogy szültem azelőtt sem volt valami nagy durranás a nemi életünk.
Nem értem az ilyet,miért kell a pocsolya kapcsolatba szülni,ahol már akkor se volt jó valami,és utána sírni?
Én sem vagyok szex mániás.Ha egy hétig nincs szex,akkor nincs,nem esek kétségbe.Igaz,a párom ezt nem hagyja annyiban.:)
Tavaly januárban szültem,most szeptemberben fogok ismét és van,hogy nem kívánom,de a párom igen.Tesz is róla,hogy én is.Ja,és 90%-ban ő kezdeményez.Sose kezdeményezek,mert nem szeretek,de ő ezt tudja és minden rendben.
Ahhoz hogy legyen jövője a kapcsolatotoknak,nektek kell megbeszélni és tenni érte.Itt panaszkodva nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!