Már ebbe sincs beleszólásom?
Figyelt kérdés
Nevelőapum állandóan megmondja, hogy mit kell csinálnom, már nagyon unalmas. Miért pont ő mondja meg? Ennyi idősen én nem tudom eldönteni? 17 vagyok!!! Ne nagy dolgokra gondoljatok, kis pitiáner ügyek. pl most az volt, hogy kivettem a sonkát a hűtőből, elkezdett kötekedni, hogy miért sonkát eszek, miért nem rántott húst. Mondtam neki, hogy mert nem kérek. Teljesen felkapta a vizet, hogy márpedig az lesz amit ő mond, ilyen vagyok olyan vagyok... Tök nyugodtan mondta, h én is el tudom dönteni, hogy mit szeretnék enni. Mire visszaértem az illemhelyről, elpakolta a kaját, amit megcsináltam magamnak, és ugyanazt a tálcát telepakolta rántott-hússal, kenyérrel, hogy márpedig nekem azt kell ennem! Ez már beteges! Miért csinálja ezt? Unatkozik? 17/L2011. ápr. 27. 18:34
11/20 anonim válasza:
A nevelõapud miatt hagyna el benneteket? Akkor persze, hogy megenged magànak mindent, szép kis anyud van, a pasi fontosabb, mint a gyerekei. Hovà haladunk?
12/20 anonim válasza:
_ . _
. . . _ _ _ . . .
. . . _ _ _ . . .
. . . _ . _
13/20 anonim válasza:
Ez tényleg beteges... De én a helyedbe úgy próbálnám megoldani, ha például a hajadra tesz megjegyzést, hogy elmagyaráznám neki szépen, hogy nekem így tetszik ugyanezt az öltözködésnél is meglehet tenni. Ha arra teszt, hogy mit eszel, akkor magyarázd el neki, hogy te azt kívánod amit kivettél a hűtőből és ha nembaj akkor ezt is eszed meg.
14/20 anonim válasza:
Anyukad ket tuz kozott van, Te a lanya vagy, a ferfi meg a ferje. Elege van, nem csoda hogy legszivesebben elmenne, de nem fogja megtenni, csakhat O sem boldog igy.
15/20 anonim válasza:
Borzasztóan sajnálom a helyzeted, nekem egyik barátnőm van ilyen helyzetben. Jövőre mész továbbtanulni? Mikor leszel 18? Szerintem költözz el valahova, vagy ha mész továbbtanulni, lakj koliban, hogy valamennyire független lehess. Anyudat pedig nem értem. Mi lesz öcséddel? A te felelősséged felnevelni egy gyereket???
16/20 A kérdező kommentje:
nevelőapumat is elhagyná, itt hagyná a gyerekeit VELE!
2011. ápr. 27. 18:49
17/20 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki, mint nő, de tudja, h nem teheti rád a kezét. Te vagy a tiltott gyümölcs. Pár hete egy 18 éves lány írt, szinte 100%-ig hasonló sztorit a nevelőapjával kapcsolatban. Bocs, h ezt mondom, de engem olyan indulat fog el anyukáddal szemben, ha ilyet hallok, h nem áll ki a lánya mellett. Nem vagyok agresszív az emberekkel szemben, de nekem a vérem lenne az első az ő helyében. Kitartás és vigyázz magadra!
18/20 A kérdező kommentje:
Jóformán én nevelem már most fel... Engem hív anyunak, az gáz mi?:S
2011. ápr. 27. 18:51
19/20 anonim válasza:
Küldje el a nevelõapudat és akkor nincs, aki parancsolgat a lakàsban, béke lesz, mindenki teszi a dolgàt és azt eszik,amit akar.
20/20 anonim válasza:
Vagy mond meg anyukádnak,hogy ha nem tesz semmit akkor te fogsz elmenni otthonról....de igazából ezzel az a gáz h még nem vagy 18,így simán rád küldik a rendőrséget :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!