Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pedofil vagy siman elmebeteg?

Pedofil vagy siman elmebeteg?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jo baratnom,aki egy kavezoban dolgozik es nap mint nap bejarok hozza.Valamelyk nap volt ott egy 40-45ev koruli pasas,aki kozolte a baratnommel,hogy nagyon tetszek neki,es erdeklodott felolem.A baratnom enyhen koptatni probalta,mondta hogy van baratom.Erre a pasas nagyon ideges lett,szinte veszekedett,hogy en hogy kepzelem azt,hogy van baratom,illetve hogy vele egyutt megyek oda neha.Naponta tobbszor is bement a kavezoba,mindig engem keres,felolem kerdez.

Mit tehetnek annak erdekeben ,hogy beken hagyjon?O egy jomodu ember,aki meg azt is emlitette,hogy elhalmozna ajandekokkal.Velemenyem szerint nem normalis.En jelenleg 20eves vagyok,nyaron toltom a 21et.

Paromnak nem is emlitettem,mert tobbet ki nem mehetnek az utcara sem.Ha ugy alakulna ,hogy zaklatna,akkor mit tehetnek annak erdekeben ,hogy beken hagyjon?

2011. ápr. 27. 11:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát azt nem tudom hogy ez az idős csóka elmebeteg-e, de a pasid tuti az... Egyből verekedne? Meg bezárna téged a házba? Atya világ... És te egy ilyennel vagy együtt?
2011. ápr. 27. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!