Tudom hogy Pedofil! Mit tegyek?
a szomszédban,egy 48 éves férfi lakik,a feleségével.
és már anyukám is észrevette ,hogy ha nem is pedofil olyan hajlamai vannak,furán viselkedik,rám is kacsingat,igaz én 15 éves vagyok,de akkor is,meglát már öltögeti a nyelvét,meg kacsingat,és ez nem vicc,teljesen komolyan mondom. apukámnak mondtam,azt mondta csak szereti a gyerekeket,és hagyjuk az ő életét semmi közünk hozzá.de unokatesom is ha ittvan,és kint vagyunk,egyből odajön felveszi,,és még képek is vannak,hogy ahintán odafeküdt mellé és letakarta magát a pléddel.mire anyum bement felült.megkérdeztem unokatesóm mit csinált.de még kicsi..nemtudja azt mondta.és tényleg nem kamukérdés.ha nem is pedofil hajlamai biztos vannak,mindig bejön a sulinkba,meg elakar velem jönni unokatesómért az oviba..nemtudom most én hülyültem meg,de egyre több dolog tűnik fel.
A pedofíliát nagyon komolyan veszik. Beszélj egy rendőrrel,keress az osztálytársaid,vagy barátaid között olyat,akinek van rendőr rokona,vagy közelebbi ismerőse,mondd el neki amiket észrevettél,és majd ő megmondja mit lehet tenni. Valószínűleg rá fognak szállni,figyelni fogják. Ha már alaposabb gyanújuk van átnézik a számítógépét,fényképek után kutatnak stb... Csak lépj valamerre,mielőtt baj lesz!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!