Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem igazán...

Mit tegyek, ha nem igazán kedvelem a párom gyerekét?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki azt gondolná,hogy valami önző dög vagyok,aki utálja a gyerekeket és ki akarja sajátítani a párját,szépen kérem,hogy olvassa végig.Mésfél éve vagyok együtt a barátommal,én 19 éves vagyok,ő 31.Neki van egy 6 éves kislánya az előző kapcsolatából,akivel korábban nagyon jól kijöttem.Sokat játszottam vele,tényleg minden rendben volt.Az utóbbi időben azonban minden megváltozott,ami részben a barátom volt feleségének a hibája.Először is nem egy rendszer szerint hozza hozzánk a kislányt (pl. minden szombat) ,hanem aszerint,hogy neki hogy van programja,amiről minket általában csütörtökön vagy pénteken tájékoztat,így esélyünk sincs előre szervezni valamit a hétvégére.A párom kicsit tart a volt feleségétől,mert úgy érzi,nem jó apa,ha pl. ő nem ér rá mindig annak megfelelően találkozni a gyerekkel,ahogy azt a volt feleség elvárja,sőt az a nő teljesen manipulálja a gyerekkel...erről persze tudom,hogy nem a kislány tehet,viszont vele is nehéz az utóbbi időben.Minden egy közös utazáson kezdődött 2 hónapja.Ez volt az első alkalom,hogy 2 hetet együtt töltöttünk,és egyáltalán nem úgy alakult,ahogy szerettem volna.A kislány féltékeny rám,nem igazán tetszik neki,ha az apukája velem is foglalkozik (eddig nem volt ilyen probléma),és mivel a barátom fél,hogy a gyerek majd panaszkodik rá az anyjának,inkább elhanyagol engem,ha ott a lánya.Másrészt olyan borzalmasan erőszakos természete van ennek a gyereknek,hogy én ilyet még nem láttam.Pl ha beszélgetünk az apukájával valami témáról,amihez ő nem tud hozzászólni,elkezd kiabálni,hogy maradjunk csönben mert fáj a füle.Ha leülök vele játszani,az abból áll,hogy szó szerint kiabálva utasítgat,hogy mit csináljak...és még sorolhatnám...És a legfurcsább az,hogy mindenkinek azt mondja,hogy szeret engem,meg sokszor aranyos is velem,odajön megpuszilni meg ilyenek...Van valakinek valami ötlete,hogy mit tehetnék?A páromat nem akarom elveszíteni,de nagyon zavar ez az egész helyzet...:S
2011. ápr. 26. 17:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolso,

Szep ahogy gondolod, megertelek, de az sem biztos hogy kedves apuka Veled fogja leelni az eletet. A nok johetnek-mehetnek, de gyereke csak egy van.

2011. szept. 7. 12:26
 12/12 anonim válasza:

Gyereke is lehet több, nem csak egy!

A nők meg jöhetnek-mehetnek egy férfi életében, de szerintem egy gyereknek sokkal rosszabb, ha mindig mással van az apukája/anyukája(és ezt látja is), mint az, ha ritkábban látja(mondjuk minden 2. hétvégén)....

2011. szept. 9. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!