Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szépnek mondott lányok!...

Szépnek mondott lányok! Titeket is szoktak bámulni, megjegyzést tenni, összesúgni, kibeszélni idegen emberek? Vagy ezt azokkal szokták inkább, aki csúnya?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 15:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 13-14 éves koromban én is kaptam egy pofont az élettől. Igaz hogy kicsi voltam, de ez minden továbbira kihatott.. játszótéren voltam a húgommal (akinek mindig is gyönyörű arca volt), és két fiú elüldözött minket. Vagyis na, tulajdonképpen engem. A tudtomra adták, hogy mennyire ronda vagyok :( És ez az akkori osztályommal sem volt másképp...:(

Aztán egyszer összeszedtem magam (már gimiben), fogytam, befestettem a hajam és más fazonra vágtam, kivasaltam, kiszedtem a szemöldökömet (mert eléggé sűrű volt), felraktam és kevés sminket és ennyi:D

Azóta rendkívül odafigyelek ezekre a dolgokra. Akkoriban eléggé pattanásos is voltam..most is vannak, de negyedannyi sincs.:) A hajam már szép hosszúra megnőtt. Most 18 vagyok, és nem tudom mi változhatott meg, de szinte mindenki odavan értem. És ezt most minden nagyképűség nélkül mondom, mert számomra is éppen eléggé meglepő - főleg amiatt, amiket az első sorokban írtam -, fogalmam sincs, mi történhetett. Már több barátom is volt, és sokakról megtudtam, hogy tetszem nekik. Érthetetlen.

Persze még így is akadnak, akik összesúgnak a hátam mögött ;) De azzal a 2-3 lánnyal nagyon nem vagyok jóban. SŐT. De már nem igazán érdekel :D

2011. júl. 17. 13:17
 32/34 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszodat:) nagyon örülök, hogy így meg tudnál változni, és már nem piszkálnak:)

énis próbálok mindent megtenni azért, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból, de mégis néha azt érzem, hogy kiröhögnek:( pedig én úgy látom, nem viszek túlzásba semmit...persze régen volt, hogy túl erősen sminkeltem,

mégis akkor nem volt ez az érzés...nem értem:D

na nem baj, lehet, hogy idővel még úgyis az arc is változik vmennyit jóirányba:D

köszönöm, hogy írtál:)

2011. júl. 17. 14:18
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Utolso,

Az valtozott, hogy megjott az onbizalmad.

2011. júl. 17. 14:21
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Na igen :), de azért nem csak az. Azért az eset óta eltelt 4-5 év. Akkor még gyerek voltam, most már inkább a felnőtt fele közelítek:) Ilyen korban szerintem nagyon sokan változnak:) Nekem is van olyan osztálytársam, aki a 8.-as képein hihetetlen nevetségesen néz ki:D Most pedig teljesen szép:) De amúgy ez az önbizalmam ami "megjött", is ingadozó, van hogy szépnek látom magam, van hogy egy rakat trágyának. :D
2011. júl. 17. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.