Szépnek mondott lányok! Titeket is szoktak bámulni,
megjegyzést tenni, összesúgni, kibeszélni idegen
emberek? Vagy ezt azokkal szokták inkább, aki csúnya?
11/34 A kérdező kommentje:
köszönöm az újabb válaszokat is:)
akkor nem csak én vagyok így...csak az a baj, hogy ha ilyen van, rögtön elkeseredem, mert nem látom mi a baj velem ( ezzel nem azt akarom mondani, h nincs rajtam hiba, hanem hogy nem látok magamon vicces, kinevetne való dolgot, vagy ami annyira fura lenne )...
ez pedig azzal jár, hogy már elmenni sem szeretek sehova, vagy ha kell, gyorsan, nem nézve az emberekre...:(
Ááá,nem szabad,tényleg nehogy magadra vedd!Teljesen mindegy,valamit úgyis találnak rajtad,amiért megbámulnak,súgdolóznak.Ha mást nem,akkor nem fog tetszeni a szemed színe!
2011. ápr. 26. 15:51
Én is ugyanígy éreztem magam minden alkalommal,mikor még nem volt barátom. nem tartom magam egy különleges szépségnek,és állandóan az volt,hogyha valaki elment mellettem és megnézett,vagy a metrón megnézett egy csapat tinip.csa (elnézést), azon agyaltam,hogy biztosan ronda vagyok, azért ilyenek. aztán mikor járni kezdtünk a kedvesemmel,akkor is megnéztek,amikor vele voltam. egyszer szóvá tettem neki,hogy "nézd,mit bámul az az idióta",és erre nagyon kedvesen azt felelte,hogy "az emberek észreveszik a szépet,és jól megjegyzik maguknak"... tudom,hogy ez nem mindenkinél működik így,de azóta ha valaki megnéz,ez jut eszembe.
2011. ápr. 26. 15:54
Hajlamos vagyok elbambulni és nézegetni az embereket. Amolyan önmagam szórakoztatása, hogy vajon ki lehet, milyen élete lehet. Ezért megnézegetek mindenkit.
Engem is meg szoktak nézni, de eléggé feltűnő vörösre van festve hajam, így az vonzza is a szemet.
2011. ápr. 26. 16:10
bámulni nem szoktak, inkább rámmosolyognak a pasik vagy fütyülgetnek. a fütyülést ki nem állhatom.
2011. ápr. 26. 16:42
Na igen, ez a füttyögés tényleg gáz. 8 hónapos terhesen álltam a buszmegállóban, az autósoknak kissé épp háttal, amikor lassított egy autó és elkezdtek fütyülni belőle...én meglepődve fordultam oda az óriási pocakommal, erre úgy elhúztak, mint a rakéta :-DDD
2011. ápr. 26. 17:39
17/34 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
örülök, hogy ennyien írtatok, jó volt olvasni őket:)
lehet, hogy ha majd idősebb leszek, lesz férjem, akkor majd más lesz...nem tudom, csak így még ha az ismerkedésre gondolok is, az jut eszembe, hogy jajj tök gagyi lehetek...meg ezek az emberek megnyílvánulásai elveszik a megmaradt önbizalmamat is:S azt ha füttyögnek én sem szeretem:D engem inkább az zavar, amikor egyik csaj odasúg a másiknak, majd az a csaj rámnéz, és a másik is, és röhögnek...ekkor csak arra tudok gondolni, hogy velem van a baj...namindegy:)
Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Egyáltalán nem szabad foglalkozni a bántó megjegyzésekkel. Ha valaki annyira buta és primitív, hogy nyilvánosan megjegyzéseket tesz, akkor az saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
2011. ápr. 28. 16:21
19/34 anonim válasza:
Ha én körülöttem sugdolóznak bármit is, teljesen zavarba jövök,félek hogy kiröhögnek, de nem rég nagyon megjött az önbizalmam =) :$$ belefutottam egy fiúba,és amikor felnéztem, a fiú (szerintem nem is vette észre), dee azt suttogta hogy de gyönyörű :$$ én persze bocsánatot kértem, ő is kapcsolt hogy semmi baj, majd elmentem, de a szemem sarkából láttam, hogy ameddig tudott nézett engem :D:D
2011. ápr. 28. 17:46
2011. ápr. 28. 17:54
Kapcsolódó kérdések: