Hogyan viselitek, hogy egy nőnek, már szinte "minden alkatrésze" mű?
A teljesség igénye nélkül:
Festett haj, műhaj, műszempilla, rajzolt szemöldök, rajzolt száj, botoxos (szopós)szájak, botoxos egyéb feltöltések, szilikonmellek, szilikon-egyebek, műkörmök stb...stb...
Ezekhez jönnek még a tetoválások, a pircingek meg a divatos csupaszra borotválás...
A trükkös melltartókról és más átverős ruhadarabokról meg a magassarkú cipőkről már nem is beszélve...
Mind "egyedi" akar lenni.
Azután meg minden buszmegállóban áll vagy húsz tök egyforma nő...
(Szinte meg sem lehet különböztetni őket egymástól!)
Az, hogy büszke vagyok arra, hogy rajtam minden eredeti és megsem fordult a fejembe, hogy bármiféle műtétet csináltassak :)
Amúgy szerintem szánalmasak az ilyenfajta szépészeti műtétek (természetesen kivétel a baleset utáni szükségszerű műtétek)
A múltkor egy "tetováló-művész" nyilatkozott,
hogy már ő undorodik azoktól a nőktől,
akik a derekukra akarnak "egyedi" tetkót csináltatni vele...
Azután meg tök egyformák, mert csak ötféle minta közül választhatnak!!
Bár én nő vagyok, eléggé meg szoktam nézni a nőket is, és úgy látom, hogy a mi környékünkön nem sok olyan lány van, akinek mindene mű, esetleg egy-két dolog, az meg nem olyan feltűnő első látásra. Egyébként engem kicsit taszítanak a magukon túl sok mű dolgot felvonultató emberek, de egészségükre. Nekem mindegy. :)
Én nagyjából természetes vagyok. Borotválom magam és néha sminkelek, ha épp olyan kedvem van, vagy olyan helyre megyek, de ezen kívül nincs rajtam mű. A magassarkút is szeretem, de csak néha, nem állandó hordásra, meg persze olyan ruhákat veszek fel, amiben úgy gondolom, hogy jobban nézek ki, mint másban. :)
Jó téma!Volt pár nőismerősöm, akit smink nélkül csak kerülgettem reggel, mert alig ismertem meg.
Van sok csaj, aki csak nagyon minimális sminket tesz magára.Viszont izlésesen , a stílusához illően választ frizurát, ruhát.Nem a festék alatt gubbaszt....
Elég kiábrándító, amikor a festékektől van önbizalma....
Ez így egy kicsit rémisztő lenne egy személyben :)
Nekem a festett hajról,műkörömről,magassarkúról a piercingekről(bizonyos helyen,arcon nem!-de nem ítélem el) nincs rossz véleményem.A plasztikai műtétekkel,tetkókkal,pc-kel egyébként az a helyzet szerintem,hogyha az ember elkezdi akkor nem bír leállni,minél több kell belőle.
22/L
14:48
Az a művész hibája. 5 minta van és panaszkodik, hogy már unja őket, pff.
Nem kell túlzásba esni(20 tökegyforma "szánalmas" csaj a buszmegben, hol élsz te??), ha valaki műtetni akarja magát, jó oka van rá. Aki elsőnek max másodszorra megy, legalábbis. Túl nagy az orra, lógós a melle, stb, amikről biztos, hogy tehet.
Aztán a műhaj: Nincs türelme megvárni míg megnő.
Festett haj: Lehet, hogy más szín is jól áll neki.
Magassarkú: Tipikus női cipő.
stb.
Ezektől csak szebb lehet valaki...
Hű, engem nőként a frász kerülget a McDonald's logó szerűre tetovált szemöldöktől. Áááá, borzalom!
Nekem a hajam festett, és van egy piercingem. A cipőmnek 3 centis a sarka, mert a nagyon lapos sarok egészségtelen. Az ennél sokkal magasabb is.
Ja és szőrtelenítek is.
Azt hiszem ennyi. Remélem nem vagyok műnő kategória :)
Még a borotválásról annyit,hogy azért szerintem azt nem kell "megszólni".Én pl nem divatból borotválom,egyrészt így tetszik,de főként sokkal higénikusabb és kényelmesebb így.Én sok nőtől hallottam,hogy ugyanebből az okból borotválja.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!