Mit kezdjek a kamaszfiam viselkedésével?
Akkor kinek a hibája, ha nem a szülőé?Genetika?Nem hiszem.A gyerek lát maga előtt egy bizonyos viselkedési formát, amit magára vesz.
9:41-es vagyok.És még azt is elmondom, hogy én a fiamat 17 évesen szültem, szinte mindenki borítékolta, hogy milyen egy rossza anya leszek, nulla tapasztalattal, gyereknek gyerek, stb.Senkinek nem lett igaza.Vannak súrlódások, de alapvetően egy intelligens, kötelességtudó, jó tanuló fiú.Most is végigdolgozta a tavaszi szünetet.
Ha a génekre fognánk, akkor nekünk régen rossz lenne, mert mind a két oldalról link, alkoholista, nemtörődöm nagyszülők voltak, akiknek minden úgy volt jó, ahogy esett.
Nálunk viszont azt látta, hogy az apjával tisztességesen élünk, dolgozunk, gyarapodunk, nem beszélünk úgy egymással mint az állatok, nem iszunk, nem dohányzunk, értékeket közvetítünk Neki, egyenrangú félként kezeljük, és mindenben támogatjuk.
Egyszóval én még mindig a szülőt hibáztatom, és így lenne akkor is, ha én lennék ilyen szomorú helyzetben.
Nem kell mindenért a fiút hiáztatni. Lehet,hogy valami sérülés érte a lelkét,vagy ahogy az egyik előző hozzászoló írta lázad valami ellen.
Tudom,hogy nehéz de próbálj vele beszélni,hogy mi lehet a baja és rátapintani arra amiért ilyen.
Nem irigylem a helyzeted,sok szerencsét,szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!