Elvertem a szüleim pénzét és bűntudatom van. Ti voltatok már így?
Figyelt kérdés
A barátnőim elrángattak bulizni, de nem volt sok kedvem... Aztán beadtam a derekam és elmentem. Elköltöttem kb. 1500 forintot (belépővel együtt), de olyan rossz volt, hogy 1 óra múlva inkább hazajöttem... És annyira sz*rul érzem magam hogy elvertem a szüleim pénzét, mert nem vagyunk olyan jó anyagi helyzetbe, csak adtak, hogy jól érezzem magam..(nem járok gyakran bulizni) :( Nem olyan nagy dolog, de tényleg olyan szarul érzem magam :(2011. ápr. 26. 00:34
21/21 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy negyedmillát vertél el egy kaszinóban.. Ne aggódj, mivel tök ritkán fordul elő, nem hinném, hogy haragudnának. Inkább örülnek, hogy jól érezted magad, és bulizni voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!