Megcsalás után hogy lehet újra megbízni a másikban?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 17:03
11/12 anonim válasza:
Megcsalás után ez a 3 dolog a legnehezebb (és nem csak megcsalás után, az életben is): Bízni, Hinni, felejteni!
12/12 anonim válasza:
Én próbáltam, de nem megy. Lassan másfél éve, hogy elváltunk, mert a házasságunk utolsó évében, már trióvá alakult az édeskettes szövetségünk. Ahogy szabad lett a férjem, és legális lett a kapcsolatuk, valahogy már vége is lett. Jönne vissza, de mindig előjön, az az időszak, ha valami "szokatlan" történik. pl. nem veszi fel a telóját. Nem haragszom rá, nem vagyok depressziós, de valahogy nem megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!