Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalás után hogy lehet...

Megcsalás után hogy lehet újra megbízni a másikban?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 17:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy én legalább is nem tudnék és megbocsátani sem.
2011. ápr. 25. 17:05
 2/12 anonim ***** válasza:

Tökéletes kérdés,a válaszok engem is érdekelnének.

Én most úgy érzem,talán nincs is rá esély.

2011. ápr. 25. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Sehogy. Megbocsátani meg lehet (és kell is, mert a harag téged emészt el), elfelejteni nem.
2011. ápr. 25. 17:07
 4/12 anonim ***** válasza:
sehogy
2011. ápr. 25. 17:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos épp ennek a közepében csücsülök. Nem tudom sem elfogadni, sem megbocsájtani, sem megbízni benne többé...
2011. ápr. 25. 17:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem tudnék többet megbízni benne. Egyenes út vezetne a váláshoz, mert nem szeretném pokollá tenni a családom életét. Egyikőnk sem lenne boldog egy ilyen kapcsolatban. Ezt a feleségemmel tisztáztuk is az elején. Ha bármelyikőnk úgy érzi, hogy nincs tovább és nem lehet megmenteni a kapcsolatot, akkor közöljük a másikkal és békében válunk majd el. A megcsalásig soha nem szabad elmenni mert előbb-utóbb minden kiderül és akkor annak nagyon csúnya válás lesz a vége, ami meg nem hiányzik senkinek. 30/F
2011. ápr. 25. 17:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Az életben a legnehezebb, amikor abban kell dönteni, hogy megbocsàjtsak, szakitsak, és felejtsek. Viszont nagyon sok mindentõl függ, hogy hogyan folyamodott odàig valaki, hogy erre a lépésre szànja magàt.

Nagyon kellene ismerni azt a valakit, hogy igazi vàlaszt adjink.

2011. ápr. 25. 17:14
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

szia!

mi éppen szünetet tartottunk amikor a párom egy nővel hetyegett, úgy, hogy pont a nő miatt tartottunk szünetet, mert elviselni nem bírtam, hogy annyit lógnak együtt. szóval szünet vagy nem, megcsalásnak fogtam fel. utána 8-9 hónapig hozzá sem akartam érni, csapdostam, ordibálta, nem bírtam megemészteni, hogy tönkretett mindent, mikor tényleg jó pár vagyunk. a lényeg, hogy azóta újra együtt vagyunk, és jó, pedig nem tudtam volna ezt elképzelni.

idő kell hozzá, és akarat. ha hagyod, hogy eluralkodjon rajtad, akkor annak sanyi. kiharcolta nálam a második esélyt, én belementem. elfelejteni sosem fogom, mindig is tüske lesz ez bennem. de sosem fogom felhozni. soha, mert megbocsátottam neki. szóval a bizalmat is először erőltettem, hogy én engedtem vissza, akkor most meg kell benne bíznom, aztán magától ment, megbízom benne, 100%osan. mai napig sem értem, hogy hogy képzelte, hogy tudta ezt megtenni, mikor én másra rá sem nézek, de ez elmúlt. eleget vezekelt. talán ha látod, hogy eleget kapar érted, és tényleg megbánta, ha látod rajta, hogy ha tehetné, akkor visszacsinálná, úgy egyszerűbb.

2011. ápr. 25. 17:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Sehogy. Az előző kapcsolatomban megcsalt a párom. Megbocsájtottam. Próbáltam megbízni benne, de mindig bennem motoszkált, hogy mi van ha újra megcsal. Kerestem a jeleket, és vádoltam, amire folyton visszatámadott, hogy mit képzelek! Persze, többször is megcsalt még, mire végre kiszálltam a kapcsolatból. Szerintem, aki egyszer csal az mindig csal!
2011. ápr. 25. 17:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Sztem egy megcsalás után csak akkor lehet helyreállítani egy kapcsolatot, ha azon ténylegesen mindkét fél munkálkodik.

Nálunk komoly előnyt jelent, hogy tényleges, élő hitünk van Istenben, és tudjuk, hogy átkot hoz a fejünkre egy félrelépés. Ez azért elég kemény visszahúzó erő, s biztos vagyok benne, hogy soha egyikünk fejében sem fordul meg....

2011. ápr. 25. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!