Megcsalás után hogy lehet újra megbízni a másikban?
Tökéletes kérdés,a válaszok engem is érdekelnének.
Én most úgy érzem,talán nincs is rá esély.
Az életben a legnehezebb, amikor abban kell dönteni, hogy megbocsàjtsak, szakitsak, és felejtsek. Viszont nagyon sok mindentõl függ, hogy hogyan folyamodott odàig valaki, hogy erre a lépésre szànja magàt.
Nagyon kellene ismerni azt a valakit, hogy igazi vàlaszt adjink.
szia!
mi éppen szünetet tartottunk amikor a párom egy nővel hetyegett, úgy, hogy pont a nő miatt tartottunk szünetet, mert elviselni nem bírtam, hogy annyit lógnak együtt. szóval szünet vagy nem, megcsalásnak fogtam fel. utána 8-9 hónapig hozzá sem akartam érni, csapdostam, ordibálta, nem bírtam megemészteni, hogy tönkretett mindent, mikor tényleg jó pár vagyunk. a lényeg, hogy azóta újra együtt vagyunk, és jó, pedig nem tudtam volna ezt elképzelni.
idő kell hozzá, és akarat. ha hagyod, hogy eluralkodjon rajtad, akkor annak sanyi. kiharcolta nálam a második esélyt, én belementem. elfelejteni sosem fogom, mindig is tüske lesz ez bennem. de sosem fogom felhozni. soha, mert megbocsátottam neki. szóval a bizalmat is először erőltettem, hogy én engedtem vissza, akkor most meg kell benne bíznom, aztán magától ment, megbízom benne, 100%osan. mai napig sem értem, hogy hogy képzelte, hogy tudta ezt megtenni, mikor én másra rá sem nézek, de ez elmúlt. eleget vezekelt. talán ha látod, hogy eleget kapar érted, és tényleg megbánta, ha látod rajta, hogy ha tehetné, akkor visszacsinálná, úgy egyszerűbb.
Sztem egy megcsalás után csak akkor lehet helyreállítani egy kapcsolatot, ha azon ténylegesen mindkét fél munkálkodik.
Nálunk komoly előnyt jelent, hogy tényleges, élő hitünk van Istenben, és tudjuk, hogy átkot hoz a fejünkre egy félrelépés. Ez azért elég kemény visszahúzó erő, s biztos vagyok benne, hogy soha egyikünk fejében sem fordul meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!