Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ideje vagy együtt a...

Mennyi ideje vagy együtt a pároddal? Még mindig ugyan úgy szereted mint az elején vagy csak "megszokásból" vagy vele?

Figyelt kérdés

Ha az utóbbi eset áll fent akkor mióta érzed úgy, hogy már csak megszokásból vagytok együtt illetve próbálsz/próbáltál e tenni ellene hogy ez ne így legyen?

Bocsánat az összetett kérdésekért, de nagyon érdekelne a dolog.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2011. ápr. 25. 10:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

5 éve vagyunk együtt. Ha már nem is olyan lángoló szerelemmel, mint az elején, de nagyon szeretem őt.

21/L

2011. ápr. 25. 11:19
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevesen vannak, akik megszokásból vannak együtt valakivel, és ezt képesek bevallani. Ez a minta nem lesz reprezentatív.
2011. ápr. 25. 12:25
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
7 éve vagyunk együtt, van egy 2,5 éves kisfiúnk, épp tesót tervezünk. Az érzelmek folyamatosan változnak, és bizony vannak hullámvölgyek. Vannak napok amikor ránézek és annak látom, aki akkor volt mikor megismertem és újra fellobbanak a lángok, olyankor ugyanolyan szerelmes vagyok, mint az első napokban. aztán vannak napok, amikor kikészít, és kiakaszt, egyszerűen halálra idegesít. de egyvalami nem változik, hogy IMÁDOM!!! Minden hibájával együtt, és nem tudnék nélküle élni, és amiben biztos vagyok, hogy ez nem megszokás (persze az is, hisz már összenőttünk), de érzem, amikor átölel, és átölelem, hogy itt még nagyon is él a szerelem, csak tenni kell érte, hogy megmaradjon. Természetesen nem lehet állandóan 1000 fokon lángolni, mert az felemészti az embert, és sokan ezt nem értik meg, hogy az érzések változnak, csillapodnak-fellobbannak, de nem ugyanolyanok, és mikor épp jön egy hullámvölgy már tovább is állnak hajkurászni azt az euforikus szerelem érzést, ami a kapcsolat elején van, aztán persze megint elmúlik majd. DE én állítom, hogy ez az érzés egy kapcsolaton belül is visszahozható, legalábbis nálunk így van.
2011. ápr. 25. 15:15
 14/27 anonim ***** válasza:
több, mint 6 éve vagyunk együtt... lassan 2 éve házason... ezerszer jobban szeretem, mint a legelső hónapokban... napról napra egyre jobban és jobban... 26/nő 28/f
2011. ápr. 25. 16:35
 15/27 anonim ***** válasza:
10 éve, de én be merem vallani hogy már csak megszokásból, talán egy-két éve. 40-50 körül az ember már nem ábrándozik nagy szerelemről, de minden tiszteletem azoké az előttem szólóké, akiknél ennyi idő után is működik.
2011. ápr. 25. 21:16
 16/27 anonim ***** válasza:
8 éve együtt. Nem megszokás, mert szeretem, csak azt nem, hogy egyre jobban korlátozni akar, és szinte már alig megyünk valahova, barátokkal ritkán járunk össze, legtöbbször itthon vagyunk. Hiába mondom neki ezeket, nem igazán reagál rá. Ezt fogom előbb-utóbb megunni.
2011. ápr. 26. 11:31
 17/27 anonim ***** válasza:

1,5éve ugyanúgy szeretem.

15L ő 16F

2011. ápr. 29. 20:01
 18/27 anonim ***** válasza:
3 és fél éve vagyunk együtt, 1 éve házasok, van egy gyönyörű picurkánk. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy még mindig olyan, mint az elején. Másképp, mélyebben, de nagyon szeretjük egymást. Ismerjük a másik minden rezdülését és ez jó érzés!
2011. ápr. 29. 20:30
 19/27 anonim ***** válasza:

mi 7 éve vagyunk együtt, szeretem, tisztelem, becsülöm, de nagyrészt unnom is.

mi nekünk most sikerült összeköltözni, és 6 év "randizás"+4 hónapos gyerek mellett semmi újat nem nyújt.

dolgozik, hazajön, játszik a gépen....ja és persze alszik

2011. ápr. 29. 21:14
 20/27 anonim ***** válasza:
Lassan két és fél éve. Szeretem. Mindennél jobban... és jobban, mint az elején.
2011. ápr. 29. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!