Mi volt ez a lányomnál? Nagyon megijedtünk.
Ma reggel jött haza a discobol,és megtudtam hogy csak egy srác miatt jár oda,és este csókolózott egy másik fiúval. Ez nem gond...De a lányom mikor mondta hogy csak a fiú miatt jár abba a discoba,elkezdett sírni,nem bírta abbahagyni,alig kapott levegőt,tehetetlen volt,és csak nagyon nehezen nyugodt le. Úgy sírt hogy az valami hihetetlen.
16 éves.
Ha 16 évesen reggel mentem volna haza a discoból többet nem kellett volna hazamennem... Persze, változik a világ (bár én sem vagyok öreg). Én is eljártam szórakozni, de nem reggel estem haza, nem nézték volna itthon jó szemmel, annak ellenére, hogy nagyon jó szüleim vannak. Nem érzem, hogy bármiből is kimaradtam volna, sőt örülök, hogy a szüleim jó nevelésének IS köszönhetően büszke felnőtt lány lettem, aki emelt fővel vonulhat az utcán.
Mi a kezdetektől fogva mindent meg tudunk beszélni. Apukámmal is. Tanácsokat is ad!
Nagyon nehezen indult nálam is annak idején, nyűgnek éreztem, de mára nagyon hálás vagyok érte, hogy őszintén, és nyíltan tudunk beszélgetni. Ezt semmiképp sem ócsárolásnak szántam, egyszerűen a saját véleményem mondtam el, lehettek ti nagyon jó szülők, és gondolom azok is vagytok, mert láthatólag nagyon megijedtetek. :)
Azt tanácsolom, ülj le egy tányér sütivel a lányod ágyához, vegyetek az öletekbe egy-egy párnát, és próbáljatok kicsit beszélgetni. Mesélj Te is fiatalkori sztorikat, ezzel megnyílhat előtted, mert tudni fogja, nem csak vele történtek ciki dolgok. Idővel mesélni fog. Emlékezz csak vissza, milyen volt a te tinikorod (ezért is ajánlom a mesélést, sok emléket előhoz), és másként fogod látni a lányod. Egyszerűen elindult a felnőtt élet felé vezető úton, dolgoznak a hormonok, sokkal intenzívebben él át mindent. Sok sikert, és szeretetet kívánok!
22L
Szerelmes és másik fiuval csokolodzott, azt hiszi már meg is csalta.
Most azt hiszi ö nagylány mert ezt megmerte tenni. stb...
de azért én tuti nem engedném el a 16 éves gyereket reggelig discoba. 16 évesen csak úgy mehettem el hogy voltunk 2-4-en lányok + valamelyikönk idösebb testvérével mentünk majd ö haza hozott minket kb 2-kor. reggelig 18 éves korom után mehettem, és a lányomat is így akarom nevelni.
Ha 16 évesen reggel megy csak haza és nem fekszik le azonnal aludni, akkor én azt gyanítanám, hogy valamit kipróbált... És akkor az is lehet, hogy nem csak csókolózott azzal a fiúval.
Főleg azok után gyanakodnék ilyesmire, hogy azonnal előtörtek belőle az érzelmek...
Egyébként meg zavaros az egész.
16 évesen én sem számoltam be már mindenről a szüleimnek, nekik meg fogalmuk sem volt, hogy mit csinálok.
100% hogy nem feküdt le vele,és nem próbált ki semmit,a barátai ott voltak vele.
Soha nem tud aludni ha hazajön,nekem csak ennyit mondott,most egy kicsit nyugisabb,nem piszkálom,majd ha szeretné,elmondja részletesebben.
Csak reggel nagyon sírt,alig kapott levegőt,le szeretett volna pihenni,de nem tudott,csak sírt,ment össze-vissza,próbáltam nyugtatni,nem ment,minden baja volt szegénynek.
Nem drogozott,semmi!
Kérdeztem a barátait,valóban a fiú miatt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!