Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok veszekedni a kaján,...

Szoktatok veszekedni a kaján, ha igen mi okból? Túl kevés van és azért, vagy mert válogattok

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 22:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban öcsémmel bármin képesek voltunk összeveszni, így a kaján is :) Nem azért, mert túl kevés lett volna, bár azért anyukám beosztotta mindig, na de nem úgy, hogy ne lehetett volna jóllakni. De ha pl. öcsémmel ketten kaptunk egy óóóóriási perecet, amit anyu elfelezett nekünk, azon simán összevesztünk, mert mindenki úgy látta, hogy a másiknak jutott a nagyobb fele :) Pedig meg se bírtuk enni az egészet.
2011. ápr. 25. 07:26
 22/26 anonim ***** válasza:
Na, ahogy olvastam a válaszokat, nekem is eszembe jutott, hogy mi volt még ilyen veszekedés tárgya. A volt párom csinálta mindig ezt, hogy kimentem a konyhába, hogy csináljak magamnak kaját, megkérdeztem, hogy ő kér-e bármit is, azt mondta nem, de amikor leültem enni, akkor rögtön kért belőle. Hiába mondtam ezredszer is, hogy PONTOSAN annyit hoztam be, amennyit én meg szeretnék enni. Engem nagyon idegesít, amikor valaki bele akar enni a kajámba. Mert a megkóstolás még oké, ha mondjuk pont éppen valami olyat eszek, amit ő még nem evett soha (bár szerintem ez elég ritka lehetett), de ha megkérdeztem, hogy kér-e, és nem kért, akkor abból se kérjen, amit én éppen eszem, vagy ha mégis megkívánta, hozott volna be magának. A másik ugyan ilyen a boltban vásárlós téma: megkívántam valamit a boltban, vettem magamnak, megkérdeztem, hogy ő is kér-e, de ááá nem kér, aztán amikor meg akarom enni, akkor mégis kér, és jéé ez finom, megeszi a felét. Pedig vettem volna többet is szívesen, de hát nem. Engem ezzel nagyon ki lehet kergetni a világból.
2011. ápr. 25. 07:34
 23/26 anonim ***** válasza:

Nálunk inkább abból szokott vita kerekedni, hogy a párom szereti a "szemét" kajákat, pl. teszkós párizsi, osános kenyér, zsömle, stb, én viszont próbálok egészséges kajákat venni és főzni, ami szerinte pazarlás. Én szinte csak zöldséges ételeket főzök és amit csak lehet, azt minimális olajjal, liszttel, cukorral csinálom meg, pl. a rántott húst sütőben sütöm, a sütiket a recept szerint fele annyi cukorral csinálom, stb. Néha nem jön össze, ezt elismerem, de legtöbbször úgy is nagyon finomak lesznek és ugyebár sokkal kevesebb a kalória bennük.

Na ő ezt egyáltalán nem értékeli, sőt szerinte ez baromság.

Szóval nálunk a hagyományos, zsíros, kalóriadús magyar konyha és az egészséges, de finom reformkonyha 1-1 követője szokott vitázni :)

2011. ápr. 25. 11:00
 24/26 anonim ***** válasza:
Viszont nem azért éhezik más mert én kidobom ami megmaradt. Így is havonta legalább 100 - 200 ezer forint értékű ételt szoktam rászoruló gyerekeknek szétosztani. Azért meg elnézést hogy a megromlott étel a kukába kerül, kedves tegnap 23:42 - es válaszoló.
2011. ápr. 25. 12:24
 25/26 anonim ***** válasza:

Csak azon hogy nem képes megmondani hogy mit enne meg,vagy mit nem,de amikor megfőzök,akkor közli hogy inkább enne x-et...

ilyenkor a fejére boritanám,ugyh megeszi amit főztem:D

a másik amit már többen irtak,hogy boltban nem kér semmit,otthon meg "nincs semmi nasi??"

2011. ápr. 26. 09:57
 26/26 anonim ***** válasza:

Én is írtam már, és közben nekem is eszembe jutott pár dolog...

-tényleg, az kiborító, mikor boltban vagyunk, együtt vásárolunk, én kérek vmit (ez általában édességnél szokott lenni), a család x tagja azt mondja, hogy nem... aztán hazaúton már megeszi a felét kérdés nélkül, vagy nyafog, hogy milyen bunkó vagyok, hogy nem kínáltam meg... amikor általában annyit vagy olkyat szoktam venni/kérni, amennyit épp meg szeretnék enni... szval általában ilyen kis jégkrém, túró rudi meg csokiszelet van, és akkor egy kapásból leharapja a felét...

-azt sem bírtam, amikor akármilyen kajából öcsém többet kapott, mer' ő fiú

-azt utálom, amikor közös családi étkezés van, és vki csak úgy átnyúl a kajámba, ha neki elfogyott, kérdés nélkül... ugyanez, ha elmegyünk kajálni, és én eszem, más "nem kér semmit", aztán közben a felét megeszi a kajámnak, ha már úgy ott van (étteremben vagy moziban popcornból)... megkínálok én szívesen bárkit éttermi kajából, ha tényleg csak egy falatot kér, és tényleg megkér rá... vagy ha megbeszéljük, hogy egy adagot eszünk ketten... de ha vki nem kér, az nem kér...

-abból szokott még vita lenni, ha van vmi kaja, amit csak a család egyik tagja szeret, de nem tudjuk megfőzni, mert aki tud főzni a családban, az nem fog nekiállni többfélét főzni :D... de ez csak inkább egymás cukkolása :P

2011. ápr. 26. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!