Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok veszekedni a kaján,...

Szoktatok veszekedni a kaján, ha igen mi okból? Túl kevés van és azért, vagy mert válogattok

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 22:24
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
51%
nem. ált megbeszéljük, mivel igen sűrűn nem tudom mit is főzzek :))) ha olyat kér amit én nem eszek meg (pl:pacal), csinálok külön vmit magamnak. ha nincs kaja, akkor pedig nem eszünk. van miből leadni :)))
2011. ápr. 24. 22:28
 2/26 A kérdező kommentje:

én most olyanra gondolok h PL:

"megetted az utolsó szelet kenyeret,nem h felét nekem adtad volna,én is éhes vagyok"

"én akartam megenni a sonkát. Most akkor mit egyek,nekem kell párizsi"

ilyesmikre

2011. ápr. 24. 22:30
 3/26 anonim ***** válasza:
33%
Veszekedni nem szoktunk, max. olyan van, hogy mondom neki (a férjemnek), hogy én nem azt szeretném ebédre, amit ő tervezett.
2011. ápr. 24. 22:31
 4/26 anonim ***** válasza:
30%

A cigány szokott marakodni a kaján. Nálam van annyi h a kutya is jó húsvétot zár.

Neki külön főztem 1 nagy sonkát.

2011. ápr. 24. 22:33
 5/26 anonim ***** válasza:
25%
Az utolsó vagyok, olyan is van, hogy megeszi az utolsó szelet sonkát, vagy az utolsó fagyit mire hazaérek, akkor szoktam mondani, hogy megetteeeeed? Ő erre: meeeeg...És én meg mondom, hogy óóóó... Igazából nem azért mert nem futná másik csomagra, hanem mert pont nincs itthon mikor kéne. Olyan nincs, hogy nincs miből kajára és ezen veszekszünk..
2011. ápr. 24. 22:36
 6/26 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó előtti... közben írtak :D
2011. ápr. 24. 22:36
 7/26 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom párkapcsolaton belül gondolod-e vagy egyébként családon belül. Nálunk az utóbbi a helyzet és külön kajája van mindenkinek, így nincs min összeveszni.
2011. ápr. 24. 22:37
 8/26 anonim ***** válasza:
36%

nekem a párommal van néha ilyesmi.Van pénz kajára meg főzni is szoktam ezzel semmi gond, de pl ha csinálok magamnak kint a konyhába kaját, behozom a szobába kényelmesen leülök és erre megszólal hogy -finom a kaja amit hoztál...

akkor kiidegel. nem fogom tőle megkérdezni minden egyes alkalommal amikor épp éhes vagyok h ő is kér-e, mert én nem szeretem amikor egy időpontba eszünk

2011. ápr. 24. 22:44
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Az ennél sokkal idegesítőbb, mikor megkérdezed, hogy kér-e, azt mondja nem, de mikor meglátja a kajád akkor kéne neki a fele... én azért oda szoktam neki adni :DD
2011. ápr. 24. 22:49
 10/26 anonim ***** válasza:
25%
Apróságok miatt, de nem csinálunk belőle rendszert. Az a legviccesebb, mikor anya mindig megveszi a turistafelvágottat, mert azt hiszi, az el fog fogyni itthon, és a családból kb. egy ember eszi (nem ő :D), az is csak akkor, ha más nincs, aztán meg csodálkozik, amikor ki kell dobni... és ez már el lett neki mondva :P. Meg hét igen, amikor vki tudatlanul megeszi a kaját, ami másnak volt kikészítve, vagy másnapra kellett :D...
2011. ápr. 24. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!