Szoktatok veszekedni a kaján, ha igen mi okból? Túl kevés van és azért, vagy mert válogattok
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 22:24
1/26 anonim válasza:
nem. ált megbeszéljük, mivel igen sűrűn nem tudom mit is főzzek :))) ha olyat kér amit én nem eszek meg (pl:pacal), csinálok külön vmit magamnak. ha nincs kaja, akkor pedig nem eszünk. van miből leadni :)))
2/26 A kérdező kommentje:
én most olyanra gondolok h PL:
"megetted az utolsó szelet kenyeret,nem h felét nekem adtad volna,én is éhes vagyok"
"én akartam megenni a sonkát. Most akkor mit egyek,nekem kell párizsi"
ilyesmikre
2011. ápr. 24. 22:30
3/26 anonim válasza:
Veszekedni nem szoktunk, max. olyan van, hogy mondom neki (a férjemnek), hogy én nem azt szeretném ebédre, amit ő tervezett.
4/26 anonim válasza:
A cigány szokott marakodni a kaján. Nálam van annyi h a kutya is jó húsvétot zár.
Neki külön főztem 1 nagy sonkát.
5/26 anonim válasza:
Az utolsó vagyok, olyan is van, hogy megeszi az utolsó szelet sonkát, vagy az utolsó fagyit mire hazaérek, akkor szoktam mondani, hogy megetteeeeed? Ő erre: meeeeg...És én meg mondom, hogy óóóó... Igazából nem azért mert nem futná másik csomagra, hanem mert pont nincs itthon mikor kéne. Olyan nincs, hogy nincs miből kajára és ezen veszekszünk..
6/26 anonim válasza:
Utolsó előtti... közben írtak :D
7/26 anonim válasza:
Nem tudom párkapcsolaton belül gondolod-e vagy egyébként családon belül. Nálunk az utóbbi a helyzet és külön kajája van mindenkinek, így nincs min összeveszni.
8/26 anonim válasza:
nekem a párommal van néha ilyesmi.Van pénz kajára meg főzni is szoktam ezzel semmi gond, de pl ha csinálok magamnak kint a konyhába kaját, behozom a szobába kényelmesen leülök és erre megszólal hogy -finom a kaja amit hoztál...
akkor kiidegel. nem fogom tőle megkérdezni minden egyes alkalommal amikor épp éhes vagyok h ő is kér-e, mert én nem szeretem amikor egy időpontba eszünk
9/26 anonim válasza:
Az ennél sokkal idegesítőbb, mikor megkérdezed, hogy kér-e, azt mondja nem, de mikor meglátja a kajád akkor kéne neki a fele... én azért oda szoktam neki adni :DD
10/26 anonim válasza:
Apróságok miatt, de nem csinálunk belőle rendszert. Az a legviccesebb, mikor anya mindig megveszi a turistafelvágottat, mert azt hiszi, az el fog fogyni itthon, és a családból kb. egy ember eszi (nem ő :D), az is csak akkor, ha más nincs, aztán meg csodálkozik, amikor ki kell dobni... és ez már el lett neki mondva :P. Meg hét igen, amikor vki tudatlanul megeszi a kaját, ami másnak volt kikészítve, vagy másnapra kellett :D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!