Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem engedi, hogy lássa a...

Nem engedi, hogy lássa a gyerekeim?

Figyelt kérdés

1 hónapja váltunk el,akkor mondták ki a válást.Én egy várossal messzebb költöztem.Van 2 gyerekem,4 és 7 évesek.

A válás időszaka alatt sajnos kirúgtak a munkahelyemről.

Havi 60 ezer munkanélkülit kapok még.Ebből fizetem az albérletet,a rezsit,a kajámat.A feleségem 50 ezer gyerektartást kért a bíróságtól,és ezt meg is kapta.

A kérdés,hogy ezt hogyan fizessem ki?

A másik gondom az,hogy 2 hetente látogathatom őket.A feleségem a válóper óta (1 hónap) nem veszi fel a telefont,a gyerekekkel nem beszélhetek,nem láthatom őket.

Ilyenkor mit tehetek?Ezt megteheti?

(anyagi gondok miatt váltunk el)

2011. ápr. 24. 20:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ha még egyszer ez előfordul, hogy egyedül hagyja őket, menj oda és hívd a rendőrséget! Ez veszélyeztetés! Te jó ég!
2011. ápr. 25. 00:55
 22/29 A kérdező kommentje:

SZiasztok!

Tegnap szóltam a rendőröknek,már nálam vannak a gyerekek,nemsokára leírom mi történt!!!

2011. ápr. 25. 12:43
 23/29 anonim ***** válasza:
gratulálok, szerintem innen nyert ügyed van, már csak a házból kell az exnejed kirakni...
2011. ápr. 25. 12:46
 24/29 anonim ***** válasza:
Írdd le mi történt, kíváncsi vagyok!
2011. ápr. 26. 00:26
 25/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Na leírom mi történt pontosan!

Azonnal szóltam a rendőrségnek,elmondtam hogy a volt feleségem lecserélte a házamon a zárakat nem enged be,és otthon hagyta felügyelet nélkül a két kisgyereket.

A rendőrök odajöttek a házhoz,mivel a gyerekeknek nem hagyott otthon kulcsot,fel kellett feszítenünk az ajtót.

Kérdezték a rendőrök a gyereket,hogy vigyázott-e rájuk valaki,mondták hogy nem.A rendőrség egyből szólt a gyámhivatalnak is.Közben hazajött a volt feleségem elég iluminált állapotban és nekem támadt,szó szerint megütött,hogy mit keresek a gyerekeim közelébe,ordibált a rendőrökkel,hogy nem adott engedélyt arra,hogy belépjenek az "ő házába".Elvitték a rendőrök,a gyámügyes nővel beszéltem,ő mondta hogy nyugodtan kérjem a bíróságtól hogy hivatalosan nálam legyenek a gyerekek,mert aki otthon hagyja a gyerekeket és ittasan támad emberekre nem lehet gyám.Most ott tartunk,hogy a volt feleségem ellen eljárás indul,valami olyasmi hogy kiskorú veszélyeztetése és könnyű testi sértés....sajnos nem nagyon tudom mi a pontos neve.Az anyjuk most az anyjánál van,én visszajöttem a házamba,hál istennek nálam vannak a gyermekeim,és ez minden örömmel felér!!!

Köszönöm a válaszaitokat!

2011. ápr. 26. 00:35
 26/29 A kérdező kommentje:

Lehet hogy két értelműen írtam egy mondtatot!

Tehát a volt feleségem a saját anyjánál,tehát a volt anyósomnál van most.

2011. ápr. 26. 00:36
 27/29 anonim ***** válasza:
na, akkor sok sikert a gyermekelhelyezéshez :)... próbálj gyorsan valami munkát is szerezni, hogy az se legyen gond :)
2011. ápr. 26. 05:13
 28/29 anonim ***** válasza:
Gratulalok :)En megirtam ,hogy nalad jobb helyen vannak mint annal a ribinel.
2011. ápr. 26. 12:44
 29/29 anonim ***** válasza:

gratulálok! már csak egy jó munka kell :)

sok boldogságot kívánok nektek!

2011. ápr. 26. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!