Nem engedi, hogy lássa a gyerekeim?
1 hónapja váltunk el,akkor mondták ki a válást.Én egy várossal messzebb költöztem.Van 2 gyerekem,4 és 7 évesek.
A válás időszaka alatt sajnos kirúgtak a munkahelyemről.
Havi 60 ezer munkanélkülit kapok még.Ebből fizetem az albérletet,a rezsit,a kajámat.A feleségem 50 ezer gyerektartást kért a bíróságtól,és ezt meg is kapta.
A kérdés,hogy ezt hogyan fizessem ki?
A másik gondom az,hogy 2 hetente látogathatom őket.A feleségem a válóper óta (1 hónap) nem veszi fel a telefont,a gyerekekkel nem beszélhetek,nem láthatom őket.
Ilyenkor mit tehetek?Ezt megteheti?
(anyagi gondok miatt váltunk el)
SZiasztok!
Tegnap szóltam a rendőröknek,már nálam vannak a gyerekek,nemsokára leírom mi történt!!!
Sziasztok!
Na leírom mi történt pontosan!
Azonnal szóltam a rendőrségnek,elmondtam hogy a volt feleségem lecserélte a házamon a zárakat nem enged be,és otthon hagyta felügyelet nélkül a két kisgyereket.
A rendőrök odajöttek a házhoz,mivel a gyerekeknek nem hagyott otthon kulcsot,fel kellett feszítenünk az ajtót.
Kérdezték a rendőrök a gyereket,hogy vigyázott-e rájuk valaki,mondták hogy nem.A rendőrség egyből szólt a gyámhivatalnak is.Közben hazajött a volt feleségem elég iluminált állapotban és nekem támadt,szó szerint megütött,hogy mit keresek a gyerekeim közelébe,ordibált a rendőrökkel,hogy nem adott engedélyt arra,hogy belépjenek az "ő házába".Elvitték a rendőrök,a gyámügyes nővel beszéltem,ő mondta hogy nyugodtan kérjem a bíróságtól hogy hivatalosan nálam legyenek a gyerekek,mert aki otthon hagyja a gyerekeket és ittasan támad emberekre nem lehet gyám.Most ott tartunk,hogy a volt feleségem ellen eljárás indul,valami olyasmi hogy kiskorú veszélyeztetése és könnyű testi sértés....sajnos nem nagyon tudom mi a pontos neve.Az anyjuk most az anyjánál van,én visszajöttem a házamba,hál istennek nálam vannak a gyermekeim,és ez minden örömmel felér!!!
Köszönöm a válaszaitokat!
Lehet hogy két értelműen írtam egy mondtatot!
Tehát a volt feleségem a saját anyjánál,tehát a volt anyósomnál van most.
gratulálok! már csak egy jó munka kell :)
sok boldogságot kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!