Nem engedi, hogy lássa a gyerekeim?
Figyelt kérdés
1 hónapja váltunk el,akkor mondták ki a válást.Én egy várossal messzebb költöztem.Van 2 gyerekem,4 és 7 évesek.
A válás időszaka alatt sajnos kirúgtak a munkahelyemről.
Havi 60 ezer munkanélkülit kapok még.Ebből fizetem az albérletet,a rezsit,a kajámat.A feleségem 50 ezer gyerektartást kért a bíróságtól,és ezt meg is kapta.
A kérdés,hogy ezt hogyan fizessem ki?
A másik gondom az,hogy 2 hetente látogathatom őket.A feleségem a válóper óta (1 hónap) nem veszi fel a telefont,a gyerekekkel nem beszélhetek,nem láthatom őket.
Ilyenkor mit tehetek?Ezt megteheti?
(anyagi gondok miatt váltunk el)
2011. ápr. 24. 20:33
11/29 anonim válasza:
De valamiről csak van papírod?! A láthatásban is megegyeztetek,mégsem lehetnek a gyerekeid veled 2 hetente.Ezt valaki (nagyszülők,rokon) megerősítené? Írj az ex-nek levelet,de ajánlott levélben add fel,sms-eket tárold el... Valami ilyenek.
12/29 anonim válasza:
akkor itt az ideje, hogy hívd azonnal a rendőröket, ugyanis ez kiskorú veszélyeztetése...
14/29 anonim válasza:
na ez nagyon durva. hívd a rendőröket. bármi megtörténhet!!!
15/29 anonim válasza:
ha most ki hívtad a rendőröket h akkor nyert ügyed van!
16/29 anonim válasza:
hivd a rendoroket!! most, vagy soha. ugye te is tudod, hogy ez tarthatatlan?
18/29 anonim válasza:
remélem, azért nem válaszol, mert a rendőrökkel van...
kérdező, írd majd meg a fejleményeket
20/29 anonim válasza:
Az a hulye ribanc!!!Bocsi,de nekem is van 2 gyermekem ,es no vagyok ,de 2 percre nem hagyom egyedul a kicsiket,mert barmi megtortenhet,tuz,gaz robbanas,vagy arviz,es a kicsik meg ki sem tudnak menekulni.Milyen anya az ilyen ,hogy inkabb elmegy buliba mint otthon uljon a seggen a gyerekei mellet?En a birossag helyebe elvennem tolle a gyerekeket,jobb helyen vannak nalad.Egy tipp.Miert nem hivsz el egy civil rendort hogy bebizonyisd ezt,es o is latni fogja hogy nem enged be az exed.Tanukent vallomast is tehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!