Valaki szökött már meg úgy diszkóba hogy a szülei észre sem vették?
Figyelt kérdés
hogy csinálta?2011. ápr. 24. 20:03
11/14 A kérdező kommentje:
na az tök jó.:D köszi a komit.:D
2011. ápr. 25. 01:37
12/14 anonim válasza:
Én majd ha megcsinálják a szobámat mert az öcsémmel vagyok egy szobába és biztos észrevenné ha nem vagyok ott.Azért,mert van egy fiú akit imádok de a szüleim nem engedik hogy találkozzak vele mert soknak tartják a korkülönbséget én 15L ő 18F Én Debrecenben lakok ő Pesten szóval elég nehéz ezeket a dolgokat áthidalni.De megoldom:DDD.
13/14 A kérdező kommentje:
nekem is nem rég lett saját szobám.:) amúgy sikerült elszöknöm a buliba.:) és nem vették észre mert korán haza jöttem( hajnali 2-kor)
2011. ápr. 25. 15:47
14/14 anonim válasza:
Igen. 1990-ben! Megvártam míg anyu belemélyed a tévébe, én kicsórtam a pénztárcájából 50 forintot, ennyi volt a belépő, és kisurrantam az ajtón. Semmit nem vett észre, hozzáteszem a diszkó akkoriban este 10-ig, max éjfélig tartott:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!