Összejött minden! Mit tegyek? Nagyon szomorú vagyok! Család és szerelem egyszerre!
Figyelt kérdés
Anya berúgott...részeg :( mondja itt a hülyeséget :( a pasim meg megcsalt.Nagyon kivagyok =( semmi életkedvem legszívesebben meghalnék :(nem bírom2011. ápr. 24. 17:18
11/17 anonim válasza:
Ha van kedved beszélgetni, akkor én beszélgetek Veled szívesen. :)
12/17 anonim válasza:
Ne forralj bosszút. Fölösleges energia. Gondolj bele, hogy azt az energiát, amit a bosszúra pazarolsz, befektethetnéd abba, hogy találj magadnak egy normális srácot. Na, mit szólsz hozzá?
Anyud miatt meg sajnállak:( Rendszeresen iszik?
13/17 A kérdező kommentje:
anya néha iszik csak, mikor előjön benne valami, amikor elvileg fáj neki valami, csak szerintem nem az italba kellene fojtsa a bánatát.
Szívesen beszélgetnék én is!
2011. ápr. 24. 19:14
14/17 anonim válasza:
Ha írsz nekem egy emailt, akkor oda elküldöm az msn címem. :)
16/17 A kérdező kommentje:
felvettelek msnre :D
2011. ápr. 25. 10:50
17/17 anonim válasza:
A bosszu forrarasban kifaradsz. Inkabb anykaddal beszelgess, mikor jozan. Lehet mindkettototoknek ez hianyzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!