Szeretem a férjem de utálok vele lenni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 14:51
11/17 anonim válasza:
Ezt valahogy én sem értem. Mintha fogalomzavar lenne a szeretem szóval.
12/17 anonim válasza:
nem úgy értetted,hogy szereted a férjed,és a szexet utálod vele?
13/17 anonim válasza:
Lehet, hogy valamikor szeretted, de mára már megszokás... Nem értem hogy van az, hogy valakinek igent mond az ember és utána megutálja... Valami okod van rá, hogy utáld? (erőszakoskodás, lelki terror stb?) Vagy szimplán unatkozol a társaságában?
14/17 anonim válasza:
Biztos, hogy őt szereted? Nem csak az illem mondatja veled azt, hogy szereted? Vele lenni... otthon? egy lakásban? egy autóban? egy légtérben? egy társaságban? egy ágyban?
Unalmas? Undorító? Kiállhatatlan?
15/17 A kérdező kommentje:
idegesitök a szokásai.a sex jo vele meg a bujás. de az életröl elgondolt képe szar
2011. ápr. 24. 17:44
16/17 napietus válasza:
és ezt nem tudtad róla, mikor hozzámentél?
17/17 anonim válasza:
Teljesen megértem a helyzeted...sajnos én is így voltam a párkapcsolataimmal. Én megpróbáltam "felfrissíteni" új programokkal. Olyan helyekre mentünk, ami mindkettőnknek új volt és érdekelt is minket. Ha azzal sem működik akkor sajnos jobb a válás, még ha fájdalmas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!