Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tud anyám elviselni?

Hogy tud anyám elviselni?

Figyelt kérdés
Egy semmirekellő vagyok, soha nem megyek sehova, nincsenek barátaim, hétvégén az a szórakozásom, hogy tanulok, főzök, a szobámban zenét hallgatok, tv-zek, a kertben napozom vagy a macskámmal játszom. Szakadt melegítőben vagyok otthon, folyton leeszem magam, olyan vagyok, mint egy 3 éves. Egyszerűen gusztustalan vagyok, én már szánom magamat komolyan. Folyton kérdezem anyámat, hogy Ő hogy tud elviselni, nem érzi-e, hogy mekkora szánalmas vagyok, de azt mondja, hogy nem vagyok az, hülyeségeket beszélek. Pedig én a helyében lenézném magamat és inkább elköltöznék. Ez a kérdés komolyan foglalkoztat..hogy tud még így is szeretni anyám? Az anyai szeretet miatt, vagy mert Ő is burokban él és nem nagyok az igényei az emberekkel szemben? Komolyan kérdezem.
2011. ápr. 24. 11:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

Hát, az tényleg óriási karrier, hogy 1 percig mutatták a TV-ben...

Ha szerinted az ilyen jellegű szereplésektől lesz valaki sikeres, jelentkezz a következő VV-re, feküdj le hetente más férfivel, igyál, cigizz.

Így majd biztosan nagyon büszke lesz az anyukád.

2011. ápr. 24. 12:53
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem egy percig mutatták és nem riszálta magát, hanem eszméletlenül táncolt. Meg van olyan, aki kapott kisebb szerepet már filmben, vagy modellversenyt nyert. Ők tehetségesek és ezért el is nyerik a jutalmukat.
2011. ápr. 24. 12:58
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Oké, ez pár ember az osztályból, tehetségesek xy dologban. És? Ez édes kevés hosszú távon.

Attól még nem lesz sínen az élete, hogy kap egy kis szerepet valamilyen filmben. Még a legnagyobb színészek is sokszor anyagi gondokkal küzdenek itthon.

Vagy az annyira szuper, hogy egyikőjük modellkedik? 25-30 évesen! már öreg lesz a szakmához, arról nem is beszélve, hogy attól, hogy párszor lefotózzák még nem lesz valakiből hivatásos modell.

Ha te nem vagy ilyen téren tehetséges, találd ki mi érdekel, tanulj nyelveket, menj fősulira és dolgozz keményen.

Bár hiába magyarázza itt neked bárki is, úgysem fogsz fel semmit. Tényleg kezdem sajnálni anyukádat...

2011. ápr. 24. 13:12
 14/18 A kérdező kommentje:
Nyelveket tudok, meg jól tanulok, de kb ennyi, amit elértem 17 éves koromra. Én is sajnálom..
2011. ápr. 24. 13:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Bizony, aki nem híresség, azt nem lehet elviselni.
2011. ápr. 24. 14:40
 16/18 anonim ***** válasza:
70%

Bocs de 17 évesen mi a francot akarsz elérni?

Nem te vagy átlagon aluli, hanem az a néhány osztálytársnőd átlagon felüli, vagy nagyon gazdag.

Te csak koncentrálj arra, hogy bejuss az egyetemre, majd ha 30 évese ugyanezt írod, akkor sajnálkozhatsz magadon.

Falra mászok az ilyen dilisektől, bocsánat érte.

17/F

2011. ápr. 24. 14:49
 17/18 anonim ***** válasza:

öreg, szedd össze magad=)

most brutál padlón vagy, rem. ki tudsz ebből keveredni

2011. ápr. 24. 16:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó anyukád van, becsüld meg. nagyon sokan szeretnének ilyet. ha egyhuzamban 4 hétvégén nem megyek sehova, az alkesz apám már leordít, hogy akkora gyökér vagyok, hogy engem senki nem szeret, a barátaim is lepasszolnak.
2011. ápr. 24. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!