Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam apámnak hogy bisex...

Elmondjam apámnak hogy bisex vagyok?

Figyelt kérdés

újjabban csak azon gondolkozok, hogy elmondjam-e és ha igen akkor mi lesz vagy ha nem akkor hogyan tovább stb. és már unom a titkolózást. nem tudom mit csináljak... fontos lenne a segítség, csak normális válaszokat légyszi.

15/f

2011. ápr. 23. 23:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
valaki válaaszolna a kérdésre is?
2011. ápr. 24. 00:06
 12/23 anonim ***** válasza:
95%
Válaszoltunk a kérdésedre. Olvasd el
2011. ápr. 24. 00:07
 13/23 anonim ***** válasza:
45%
A majdnem mindneki azért sztem is erős túlzás! Kérdező, mondd el apukádnak, ha úgy gondolod. Ha mi itt azt mondjuk, ne mondd el, akkor nem mondod el? Vagy fordítva? Mi nem ismerjük a ti életeteket.
2011. ápr. 24. 00:18
 14/23 A kérdező kommentje:
A kerdesre olyan valasz lenne a legjobb, aminekaz 1. Resze,hogy ˝igen/nem˝ a masodik pedig, hogy ˝mert...˝ . Most nemaz erzeseim a kerdesesek, hanem hogy emlondjam-e mert felek a kovetkezmenyektol. Bocs a sok hibaert de mobilrol irtam
2011. ápr. 24. 00:22
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne mond el
2011. ápr. 24. 00:23
 16/23 anonim ***** válasza:
"Most nemaz erzeseim a kerdesesek, hanem hogy emlondjam-e mert felek a kovetkezmenyektol." - De bakker, mi honnan tudjuk, hogy kell-e félned a következményektől? Nem ismerjük az apádat.
2011. ápr. 24. 00:29
 17/23 anonim ***** válasza:
10%

Igen..elég vicces, hogy a kérdező srácnak az volt a kérdése, hogy elmondja e az édesapjának, h biszex, nem pedig az, hogy "tényleg biszex vagyok vagy várjam még vele pár évet?"

Nézd, ha apukáddal nagyon jó a kapcsolatod, és már ennyire nem bírod a titkolózást, akkor mond el neki. Mond neki, hogy úgy érzed, hogy most egyenlőre minkét nem foglalkoztat... Nem tudod, hogy ez fog e változni még, de szeretnéd ezt vele megbeszélni.

Lehet, hogy először kicsit kiakad, ez benne van a pakliban, de szerintem fel fogja dolgozni, és idővel minden oké lesz. :)

üdv. 23/N

2011. ápr. 24. 01:06
 18/23 anonim ***** válasza:
87%
Én írtam, hogy ne, amíg nincs kapcsolatod, ami indokolná. Gondolom muszáj volt érte lepontozni.
2011. ápr. 24. 01:15
 19/23 anonim ***** válasza:
62%

de most őszintén, apádnak mi köze a te szexuális életedhez? ha heteró lennék akkor is elmondanád neki? "Apám, heteró vagyok, tegnap lefeküldtem egy lánnyal" ???? és ??? ne haragudj de a nemi élete mindnekinek magánügy szerintem :D

max ha lesz egy fiú barátod , 20x éves korodban vagy 30x akkor ha komoly kapcsolat megmondhatod, de így hogy kivel szexelsz, vagy szexelnél, hát mi a francnak? :D

2011. ápr. 24. 08:23
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtam várj pár évet, az nem elég nem???
2011. ápr. 24. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!