Elmondjam apámnak hogy bisex vagyok?
újjabban csak azon gondolkozok, hogy elmondjam-e és ha igen akkor mi lesz vagy ha nem akkor hogyan tovább stb. és már unom a titkolózást. nem tudom mit csináljak... fontos lenne a segítség, csak normális válaszokat légyszi.
15/f
Igen..elég vicces, hogy a kérdező srácnak az volt a kérdése, hogy elmondja e az édesapjának, h biszex, nem pedig az, hogy "tényleg biszex vagyok vagy várjam még vele pár évet?"
Nézd, ha apukáddal nagyon jó a kapcsolatod, és már ennyire nem bírod a titkolózást, akkor mond el neki. Mond neki, hogy úgy érzed, hogy most egyenlőre minkét nem foglalkoztat... Nem tudod, hogy ez fog e változni még, de szeretnéd ezt vele megbeszélni.
Lehet, hogy először kicsit kiakad, ez benne van a pakliban, de szerintem fel fogja dolgozni, és idővel minden oké lesz. :)
üdv. 23/N
de most őszintén, apádnak mi köze a te szexuális életedhez? ha heteró lennék akkor is elmondanád neki? "Apám, heteró vagyok, tegnap lefeküldtem egy lánnyal" ???? és ??? ne haragudj de a nemi élete mindnekinek magánügy szerintem :D
max ha lesz egy fiú barátod , 20x éves korodban vagy 30x akkor ha komoly kapcsolat megmondhatod, de így hogy kivel szexelsz, vagy szexelnél, hát mi a francnak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!