Szerintetek elmondjam az apámnak?
Nézd, a felnőtté válás arról szól, hogy az ember próbálkozik, keresgél, rosszul választ, tapasztal, csalódik, élményeket szerez, okosodik.
Ahhoz, hogy kialakuljon benned az, hogy mit keresel, ahhoz nem baj, ha megtapasztalod azt is, hogy mint NEM keresel.
Semmi rosszat nem csináltál, ez a lány nem az, akit te keresel. Ennyi történt, se több, se kevesebb. Nem kell ezt túllihegni. Nem világos, hogy mit szégyellsz, vagy miért érzed magad butának. Semmi okod rá.
Szerintem légy őszinte a lánnyal is meg az apukáddal is.
Végül is nem neked kell szégyellned magad...
a mononukleózis az nyállal terjed és csókbetegségnek hívják. ráhúzódhat a májadra és komoly gondokat okozhat.
szerintem mond el apukádnak....ez tényleg nem egy nemi betegség, csókkal terjed, azaz nyállal. nem olyan komoly ez. mond el neki, valszeg nem lesz mérges, és nemkell szégyelned emiatt magadat. ezt elkaphattad volna akár úgy is, ha mondjuk vmelyik haverod után iszol az üdítőjéből.
"ja és 13.16-nak üzenem h a fültőmirigy gyulladás az másnéven mumpsz, ami nem egyenlő a mononukleózissal."
Igaz, ezt összekevertem^^" De nincs nagy különbség a kettő között (amikor én elkaptam, akkor majdnem ugyanolyan tüneteim voltak vele majdnem, mint a mumpsszal). Mivel óvodában kaptam el, ezért mondtam, hogy nem feltétlenül csókkal terjed. Emlékeim szerint nem csókolóztam akkor senkivel :D Szerintem mond el apukádnak nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!