Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt élek a párommal és az...

Együtt élek a párommal és az ő előző házasságól született fiával! Van valaki ilyen helyzetben? Csak kíváncsi lennék ti, hogy élitek meg?

Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 15:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A fiú 11 éves!Mi jól megvagyunk!De az anyja mindig keresztbe tesz!
2009. márc. 6. 15:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi októberben házasodtunk,a napokban fog megszületni a lányunk.A férjem előző házasságából van két fia(10,16).A nagyobbik most kitalálta,hogy hozzánk költözik.Lassan úgy érzem magam mint egy átmeneti szálláson,engem senki nem kérdez,nem von bele döntésekbe.Ha ez a döntés(döntésük)megszületik valószínű,hogy előbb-utóbb a kicsi is itt köt ki.Te is úgy érzed néha magad mint egy albérlő?Sodródsz az árral?Rossznak nem rossz a viszony a gyerekekkel,de nem érzek késztetést arra,hogy "hivatásos nevelőszülő" legyek.Kíváncsi lennék Te hogyan éled meg ezt a "dolgot"
2009. ápr. 2. 08:08
 13/17 anonim ***** válasza:
08:08-as vagyok.Kiegészíteném még annyival,hogy már a kéthetenkénti láthatás is egy rémálom volt számomra.Ez is arról szólt,hogy mindent megvenni amit csak meglátnak(ez tipikus esete annak amikor az apa megvásárolja a gyerek szeretetét,amit egy kamasz természetesen ki is használ),se rendszer,se következetesség,se kötelesség,csak esznek,nyomkodják a gépet,fetrengenek két napig amitől már akkor megőrültem amikor még dolgoztam(8.hónapig).Ha hangot adtam nemtetszésemnek természetesen én voltam a rossz és még látványosabb lett a "fenékny..ás" feléjük a férjem részéről.Most ott tartok,hogy levettem a gyűrűt.
2009. ápr. 2. 08:30
 14/17 A kérdező kommentje:

Szia!Hát ez nekem is érdekes dolog!Van msned?

ott tudnánk jobban beszélgetni!

2009. ápr. 2. 10:05
 15/17 A kérdező kommentje:

Hát mivel is kezdjem!?Mi már 2 éve vagyunk együtt!1 éve költöztünk be az új házba és kezdettől fogva 3 an voltunk, már mint ugy ismertem meg a páromat!Mi jól elvagyunk a fiával, én látom el teljesen mindenben én döntök!Az apukának nem nagyon van beleszólása a dolgokba!De a volt feleség!Mindig kötözködik, úgy állítja be a dolgot mindenkinek mint ha ő nevelné!Közbe ez a gyerek azt sem tudta még ide nem jöttem, hogy hogy kell fürödni, nem evett egyáltalán főtételt olyan igazi kis majom volt!A tanulás nem ment neki stb..!De most már 4 es tanuló megeszik mindent és nagyon normális!Hozzáteszem meg is kap minden szart tőlem még amire gondol azt is!

Pont erre a kérdésre kaptam egy olyan választ egy hölgytől, aki ugyan így van mint mi, hogy akinek 2 családja van annak igazából egy is!Ezt én is tapasztaltam, teljes mértékben igy van!Mi is 1 évig próbálkoztunk a babával, de nem jött össze!És mikor olvastam ezt a választ a próbálkozást abba is hagytuk, mert akkor jöttem rá teljesen, hogy így van!Én olyan embernek szeretnék gyereket szülni akinek én adom meg ezt az örömet először!Nagyon szeretem a páromat, és ha nem lenne gyereke mi ketten lennénk a legboldogabbak, mert imádni való ember!Csak itt a bibi a gyereke!Nem tudom meddig húzzuk még együtt!

2009. ápr. 2. 10:34
 16/17 anonim ***** válasza:

08.08.Sajnos nincs mns,örülök ha ennyi időre megszerzem a gépet.Most megint gyerekes hétvége jön,húúúúúúú.

Én is tudtam,hogy gyerekei vannak csak az nem volt tiszta,hogy más problémák is vannak velük.Náluk se volt szokás pl.wc után kezet mosni,fogkefét,fésűt csak látásból ismertek és hát igen az étkezés... .Sült krumpli,kóla,csoki,fagyi.Se főzelék,se leves,se paradicsom....és sorolhatnám.Akinek van gyereke az tudja,hogy mennyire gyakori pici korban a székrekedés.Itt jön a hab a tortán.A nagynál ezt nem vették anno elég komolyan,nem lett orvosolva.Ugye most lassan 16.Másfél évembe került,hogy orvoshoz jusson,mert senki nem foglalkozott azzal,hogy napokig nem megy kakilni,kamasz létére a nadrágjába ürít.Hetekig,hónapokig ment a veszekedés mert sza..os nadrágok voltak eldugdosva.Az első orvos azonnal műteni akarta a vastagbél tágulatot,már az időpont is megvolt de az anyuka nem vitte be a megbeszélt időpontra.Onnan kivágtak minket,ilyen hozzáállással nem vállalták a felelősséget.Hozzáteszem érthető.Annyit sikerült elérnem,hogy átirányított egy másik orvoshoz.Ez már szimpatikusabb volt nekik,már értem miért.Nem vonták kérdőre a szülőket,hogy hol voltak eddig.Decemberre ez is kiírt műtétet aztán mégse ért rá.Most van április és a heti beöntéseken kívül nem haladunk előre.Hol a gyereknek derogál felkelni reggel,hol az orvos utolérhetetlen...

A csúcs az egészben,hogy most már bizonyos, a kicsinél is ugyanez a probléma.Akár egy hétig sem megy el.Most mind a kettő dugdos.Megőrülök!!Felmerül a kérdés:és az apa??

Homokba dugja a fejét.Nem jutunk közös nevezőre.

2009. ápr. 3. 09:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Olyan borzasztó,hogy ilyenek vagytok.

Hogy lehet egy gyereken leverni a féltékenységet ezt sohasem fogom megérteni.

2013. márc. 17. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!