Együtt élek a párommal és az ő előző házasságól született fiával! Van valaki ilyen helyzetben? Csak kíváncsi lennék ti, hogy élitek meg?
igen mi is igy vagyunk csak en vagyok a fiu(24) :D s van egy noverem (28) es egy mostoha hugom (18) de nagyon utaljuk a not nem fogadjuk el soha mostohanak
lehet le pontozni
Nem könnyen megoldható feladat,
de nem is lehetetlen,
hosszú távon előfordult nálam is 1-2 hiba, de végül is a szeretet mindent megoldott.)
Hány éves a fiú?
Nem éppen kamaszodik?
Kedves 16:36-os válaszoló!
Leírnád bővebben, hogy mégis miért? Mert ez így nem egészen érthető...
Nálunk anyukámék is átélték ezt, mind a ketten hoztak gyerkőcöt a családba, anyukám gyerekei elfogadták apukámat, apukám gyerekei soha nem fogadták el anyut. Ebből mindig voltak nézeteltérések, és persze én voltam a tesóimnál a bűnbak a válás miatt (egyébként anyukámnak sem, nekem sem volt közöm a váláshoz), de hát valakit okolni kell.
Tanácsolom, hogy mindenképpen próbáljatok kompromisszumot kötni félreértések, viták esetén, mert ilyen kényes szituációban csak ezek jelentenek megoldást. És ne próbálj az anyukája lenni, inkább eleinte a barátja. Azt senki sem szereti, ha a mostoha mamapótló akar lenni. Nem csak kínos helyzeteket szülhet, hanem nagy családi botrányokat.
17:37 -nek
azert nem mert amiatt a no miatt valtak el a szuleim es a torvenyszek apumnak itelt (meg mi sem tudjuk h miert) es amikor oda mentunk apum lakasara akkor el akart kergetni meg akkor 10 eves voltam s azota utalom ot de nagyon s nem is vagyunk jo viszontban azota sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!