Egy fiatalabb nő/lány mindig jobban néz ki mint egy idősebb?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 21:43
11/16 anonim válasza:
40 éves,feltűnően szép arcú,átlagos alakú nő vagyok.Nagyon szerencsés vagyok,az arcom nem nagyon öregszik,ilyen volt anyukám,és nagymamám is.30-tól többnek nem néznek.Viszont az igaz,hogy a húszas éveimben nagyon megnéztek mindig az emberek,most már nem igazán.Szerintem igaz,hogy a fiatal nők sokkal szebbek,nagy-nagy előnyük a fiatalság.Engem most már a 60-70 éves hapsik nézegetnek,de azok nagyon.
12/16 anonim válasza:
Nem de ugyanaz a nő sokkal jobban néz ki 20 évesen mint 40 évesen ezt sajnos kár letagadni
13/16 lóf4szJankó válasza:
22:40
Szerintem nem minden esetben van ez igy.Szemelyesen is ismerek olyn nőt aki huszonévesen nem volta annyira szexi es vonzo/legalabb is szamomra/ mint most ,40hez kozelitve.
14/16 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem. A főnöknőm még most, 39 évesen is nagyon szép, dícsérik is a kinézetét, nők, férfiak egyaránt :). Természetes szépség volt fiatal korában, és most is szép. Emellett ad is magára, szépen öltözködik, sminkel. De ha leszedi a sminket, ugy is szép. Én még most, 24 éves fejjel is elbújhatok mellette. Ill tanulhatok tőle :) Szóval igy :)
15/16 anonim válasza:
Nem, pl. ott van Liptai Klaudia. Most mennyire elképesztően szép nő, régebben meg nem nézett ki ilyen jól.
16/16 anonim válasza:
Nem vagyok bányarém, sőt. Viszont pár éve (úgy, hogy jellemzően 5-7 évvel fiatalabbnak szokta nézni), 27 éves voltam, kolleganőm meg 42. Hát, mondtam is neki, hogy már ennyi idősen is benne lennék egy test- és fejcserében, annyira jól nézett ki.
Illetve van egy barátnőm, 40 éves - mondjuk ő profi fitnessz versenyző volt - bomba alakja volt, amilyen nekem soha nem volt és nem is lesz. Színizom, szálkás, nőies, pedig már alig mozog. A 25 év sport most köszön vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!