Van itt olyan (elsősorban nő) akinek az anyósa durván elviselhetetlen?
Mesélnétek róla? Az én anyósom egy...hát egy hárpia. Nem akarok róla csúnyát mondani, de megkeseríti az életünket a rosszindulatú beszólásaival. Osztogatja a tanácsait, ami ha kéretlen, roppant dühítő tud lenni. Mindig azt hajtogatja, hogy én mit csinálok rosszul. Folyton okoskodik..
Rendszeresen felteszi azt a kérdést, hogy :
-Te mindent fordítva csinálsz?
-Nem tanított meg az anyukád rá?
Már néha ott tartok egy ilyen beszólás után, hogy elküldöm a fenébe..
Szerencsére hamarosan költözünk tőlük (egyenlőre egy udvarba lakunk).
Rendszeresen átjárkál hozzánk, kutat, túrkál..hallgatózik.. Átpakolja a holmijainkat oda, ahol ő jónak látja.
Semmit nem tart tiszteletben körülöttünk. Sem az érzéseinket, sem a szokásainkat. Mindenért kritizál.
A férjem teljes mértékben mellettem áll. Az anyukájának már sikerült teljesen elmarnia maga mellől a férjemet ezzel a ronda viselkedésével.
Életemben egy rossz szót nem szóltam az anyósomnak..Mindig próbáltam megfelelni neki. Mikor megbántott, nagyon rosszul esett, elhatároztam, h nem, fogok hozzá szólni, de amint kedvesen szólt hozzám, annak úgy megörültem, hogy egyből szóba is álltam vele.
Már beleuntam abba, h megfelejek neki. Elegem van belőle. Olyan indulatok vannak bennem felé, hogy legszívesebben beolvasnáék neki minden sérelmemet..a Több éves bunkózásait, sértegetéseit.
Most, hogy kisbabánk lesz, még durvábban viselkedik.
Utolsó vagyok, csak kicsit késő van már :D
Szóval: ..."leírásodnak" megfelelő, plusz ALKOHOLISTA anyóst tudok bedobni a közösbe.
óóóóóóóóó hát a te anyósod egy angyal!
Én már lassan gyomorfekéllyel megyek a kórházba.
Nos az enyém egy fiatal özvegy asszony, akinek csak a párom van, vagyis nincs több gyermeke.
Betegesen féltékeny rám, én elvettem tőle a fiát. Egy fedél alatt élünk de teljesen külön, különkonyha, fürdő, minden.
Eleinte szinte barátnők voltunk. Majd elkezdett nekem is parancsolgatni, mert a párommal is ezt teszi. Nekem van egy kisfiam az előző kapcsolatomból. elkezdte magyarázni, hogy hogy kell nevelni... (jegyzem az oviban csak dícsérik) De anyóspajti szerint én nem tudok gyereket nevelni mert én magam is gyerek vagyok. 21 voltam mikor szültem, ő 18 mikor a páromat szülte. Annyit kérdeztem te jobban csináltad? Na azóta nem vagyok ember a szemében. Ha meglát látványosan elvonul, becsapja az ajtót. A páromat folyamatosan húzza pénzzel, mielőtt ideköltöztem a pénztárcájába túrkált. Ha nem vagyunk itthon állandóan feljárkál és nézelődik. Ja és kritizál. Pedig esküszöm olyan trehány hogy itt sztem még senki nem látott olyan lakást, mint az övé. A földön ruhák, a konyhában nem lehet lepakolni, stb. De nálunk beszól ha nem vittem le a szemetet. (tele volt a nagykuka és már nem fért, jövök be a gyerekkel sétából, ez meg telefonál "most én szóljak a roh*dt k*rvának hogy vigye le a szemetet." Remélhetőleg mi is hamarosan költözünk. ÍGy nem lehet élni. Már ott tartok hogy gyűlölöm
ja és ha már ennyire menőzöl, akkor legyél már oly drága hogy a "filling" helyett a feeling, vagy ha olyan nagyon "kúl" akarsz lenni, akkor "fíling" szavakat...
Nem gond igazából, csak b*ssza a szemem a butaság :)
Azért mert valaki nem bír jópofát vágni ha bántják még nem kell leszólni minket. Igen is vannak kisfiukat veszélyben érző anyukák, akik elviselhetetlenül viselkednek. És ez ha egy lakásban laksz vele csak erősödik. Nem minket kell szapulni. Elhiszed, hogy örültem volna ha jóban vagyunk???
És gondolod anyóspajti is eddig csak anyósgyűlölő menyjelölttel találkozott? Mert ő egyik lányzóval sem jött ki!!! Sőt!!! Ha te jól kijössz az anyósoddal örülj neki, de ne minket fikázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!