Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Keresztlányom gimnáziumból...

Keresztlányom gimnáziumból ballag, milyen ajándékot illik adni?

Figyelt kérdés
Ha pénzt adok mennyi a minimum? Virágból nagycsokor? Kiscsokor? Mi a szokás manapság?
2011. ápr. 23. 11:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15%

Meg vagyok lepődve az összegeken.

Nem egy szegény családban nőttem fel, de mégse, soha nem kaptam a keresztszüleimtől akkora összegeket, amekkorát itt egyesek írnak.

Szerintem felesleges túlzás egy ballagásra ennyit adni. Azt se értem, minek egyébként ilyenkor adni.

Ok, hogy diplomaosztó után igen, de ilyenkor még csak le se érettségizett az ember. :)

2011. ápr. 23. 12:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagyobb virágcsokor, nem kell túlságosan felnagyítani az eseményt. Nekem csak a szoros családi köröm jött el, a keresztszüleim meg egyáltalán.
2011. ápr. 23. 14:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, igazából pénzre gondoltam, csak az összegben vaciláltam, virágból is csak egyszerűt, s nem hatalmas csokrot. Ékszert magam készítek neki, az aranyat nem szereti. Vibrátora már van, BMW-t meg vegyen neki a keresztapja, én a keresztanyja vagyok:)
2011. ápr. 23. 15:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Melegen ajánlom, hogy a csokor ne nagy és széles legyen, hanem inkább hosszú. Nemrég ballagtam, és nagyon szenvedtünk a csokroktól, senki nem fért el.
2011. ápr. 24. 07:12
 15/15 anonim válasza:

Mi az h az aranyt nem szereti?!

Azt mindenki szereti!

Én nagyon mert k*rva drágán el lehet adni!

XD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem ám!

H nem szereti ne vegyél neki semmit!

Vegyél neki 1 puszit!!!!XD!

2011. máj. 15. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!