Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van pár millió tartalékod?

Van pár millió tartalékod?

Figyelt kérdés
Nem 100 milliókra gondolok, hanem "csak" 3-4-5 millióra.
2011. ápr. 23. 00:52
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
0%

Van! 50-60 millió!

28/N

2011. ápr. 23. 08:36
 32/48 anonim ***** válasza:
nincs... csak minuszaim vannak. 26/nő
2011. ápr. 23. 08:44
 33/48 anonim ***** válasza:
48%

Majdnem 3 millióm van a bankban. Nem orokoltem semmit, igaz még anyáméknál lakom és 3 éve dolgom.

Nem koltok felesleges hulyeségekre, de elég sokat elutazok belole, kb. 30 000 megy el csak arra, hogy bemenjek dolgozni.

22 éves lány vagyok

2011. ápr. 23. 09:35
 34/48 anonim ***** válasza:

02:02: minél korábban teszed be a bankba, annál korábban kezd el kamatozni:)

Nekem van, szerencsére egy olyan országban élek, ahol megbecsülik, hogy orvosit végeztem, így igen rendesen tudok félretenni (millió fölött havonta). Nem élünk nagy lábon, támogatom a szüleimet, mert ők is mindig támogattak engem, utazgatunk, élvezzük az életet:)

2011. ápr. 23. 10:07
 35/48 anonim ***** válasza:
79%

Itt látszik mennyire irigyek az emberek. Attól még, hogy a szüleinknak volt anni esze, és apránként megspórolt nekünk gyerekeknek pénzt, attól még nem örököltünk fél milliót, nem származunk gazdag családból, ők normálisan dologznak (apukám szobafestő, anyukám ügyintéző, mellette van 20 végzettsége van minden irányban, most a hobbijából is él) és én sem élek nagy lábon, hiszen még velük élek.

De akinek nincs pénze, az itt kesereg és úgy csinál, mintha az lenne a normális, és akinek mégis van, az szemét sz.r, aki biztos lopta a pénzt. -.-" szánalmas, komolyan mondom

2011. ápr. 23. 11:09
 36/48 anonim ***** válasza:
21%

Nézz körül Magyarországon!

Akinek van pénze félretéve,több millió ft az nem tisztességes munkával szerezte!Lehetetlen!Hacsak nem vagy 10-15 éve dolgozik,akkor igen,de hogy egy 23 évesnek milliói legyenek a bankba "csak" mert dolgozott és otthon lakik az nem létezik!!!

27/N

2011. ápr. 23. 11:15
 37/48 A kérdező kommentje:

Nem is mondtam, hogy egy 23 éves esetében reális, hogy legyen ennyi tartaléka, bár nem lehetetlen, ha 18 éves kora óta dolgozik.

Amúgy én nem gondolom, hogy nem lehet tisztességes munkával félretenni ennyit. Ha valaki jó helyre kerül be, sokat dolgozik, esetleg elvállal akár 2-3 munkát is egyszerre, meg lehet ennyit takarítani pár év alatt. Persze nem könnyű, azt aláírom.

Köszönöm a válaszokat.

2011. ápr. 23. 11:23
 38/48 anonim ***** válasza:

ismerek egy 30 körüli srácot. egyszerű kis zöldségesként kezdte valami piacon alkalmazottként. kitanulta a szakmát, szerzett jó kapcsolatokat. csinált egy saját boltot egy gazdag környéken.

most olyan jól megy neki, hogy 100ezres kabátja van, és ha úgy tartja kedve, akkor kiugrik Münchenbe meccset nézni, vagy elmegy Madeirára a barátnőjével.

persze minden reggel 4kor kel, megy a nagybanira, és jó, ha este 11kor le tud feküdni aludni. nagyon sok melója van benne, de élvezi a sikert, és büszke rá a családja.

nem irigylem tőle a pénzt, megdolgozik érte.

2011. ápr. 23. 12:28
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Ütném azt a sok kretént, akik azzal jönnek, hogy akinek ma Magyarországon van félretett pénze, illetve a gyerekét tudja támogatni pénzzel, vagy lakással, az biztos hogy egy seftes alak.
2011. ápr. 23. 13:14
 40/48 anonim ***** válasza:

11:15

miért ne lehetne annyim? 180 000 és 200 000ft kozott keresek havonta, jó helyem van, jól dolgozom és nagyon sokat. 100%-ig tisztességes meló. 19 éves korom óta dolgozom, 2008 áprílisától. Otthon a rezsibe nem szállok be, mert tobbszor felajánlottam, de anyumék elutasították. Néha bevásárolok otthonra élelmiszert, de ennyi. Gyerekem nincs, bulizni keveset járok.

23L

2011. ápr. 23. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!