Az alkoholista apám már megint fenyeget és lelkileg terrorizál, bevan álva, mit lehet tenni? 16/F
Figyelt kérdés
Anyám szívja meg, én fent vagyok a szobámban, ha nagyon durva a helyzet mindig beszállok és megpróbálom leállítani, de ha megint nagyon eldurvul a helyzet HOVÁ LEHET FORDULNI???????????????? Mit lehet tenni? Szomszédok? Nem tudom mit csináljak, DE ÉN EZT NEM BÍROM TOVÁBB HALLGATNI! MINDEN A BAJA! MINDEN!!! ÉS NAGYON AGRESSZÍV!2011. ápr. 22. 17:06
11/35 A kérdező kommentje:
Mert az egyik egy ragaszkodó melankolikus hősszerelmes "De hisz reggel még semmi baja nem volt :'(..." típusú nő a másik pedig egy lelkibeteg tönkrement alkoholista aki rajtunk tölti ki az agresszióját.
2011. ápr. 22. 17:27
12/35 anonim válasza:
lelkisegély szolgálat ahol megmondják a gyereknek hogy adott szituációban milyen jogai vannak...-.-"
miért nem válnak el a szülők? azért amiért nagyon sok más helyen sem...az anyuka fél, az apuka meg nem egyezik bele...
Teljesen igazad van, hogy szigorúbban kéne szabályozni!!!
13/35 A kérdező kommentje:
Ilyenkor utálom az egész világot. Mi az, hogy nem lehet tenni semmit?????????????????
2011. ápr. 22. 17:32
14/35 A kérdező kommentje:
Bocsi a kitörésekért de remélem megértitek.....
2011. ápr. 22. 17:32
15/35 anonim válasza:
háát öreg, nem irigyellek.. de azért olvasd el a válaszokat :)
16/35 anonim válasza:
Megértem.Elvonókúra kéne apádnak.Apámnak is az kéne!Anyám is olyan,mint anyud..
17/35 anonim válasza:
Persze, hogy megértjük... Sajnos nem veszik elég komolyan ezt... És mennyire szokott eldurvulni a helyzet? Vetessen anyukád látleletet és vigye be a rendőrségre.
18/35 anonim válasza:
ha nem akarsz rendőrségi ügyet és anyáddal se tudsz szót érteni akkor fogd magad és menj el ilyenkor egy kicsit otthonról, legalább te legyél távol ettől az egésztől.
19/35 A kérdező kommentje:
De nem tudok tiszta lelkiismerettel elmenni otthonról, nem tudnám mi zajlik otthon és féltem anyát.
2011. ápr. 22. 17:41
20/35 anonim válasza:
hy, velem is ez volt. de megváltozott minden.. ha van facebookod vagy msned vagy ahol tudnánk levelet váltani ird le nekem vagy kommentbe az elérhetőséged. hátha tudnék segíteni a személyes példámon keresztül csak azt most ide nem irnám le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!