Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az egy pasinál,...

Mit jelent az egy pasinál, hogy tartsunk szünetet?

Figyelt kérdés
Két hete tart ez a szünet és tudomást szereztem róla, hogy közben találkozott egy lánnyal, kire ráhajtott. Ez a szünet most a végleges szakítást jelenti? Amikor megkérdeztem, annyit mondott, hogy most nem tudja mi van.
2009. márc. 4. 23:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Most éppen mással kavarok,de ha nincs más,akkor dughatunk egyet.Ez majdnem a szó szerinti fordítás.
2009. márc. 5. 09:16
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Ez a szó szerinti fordítás.
2009. márc. 5. 09:37
 13/21 anonim ***** válasza:
95%
De jó pofa a pasid,nem tudja,hogy most mi van.Igaz honnan is tudhatná,nem ő irányít hanem az alteste.
2009. márc. 5. 09:49
 14/21 anonim ***** válasza:
87%
Azt,hogy nem szerelmes beléd,nem Te vagy neki az igazi.Ezt el kell fogadni.Ha ló nincs szamár is jó szerep nagyon megalázó,ezt ne hagyd.Na akarj tartalék lenni.Gondolom fiatalok vagytok még,szórakozzátok ki magatokat mindketten mielőtt egy életre választatok párt.
2009. márc. 5. 09:51
 15/21 anonim ***** válasza:
81%

Ez így van ahogy elöttem írták, de nem ennyire egyszerüen.

Ez egy gusztustalan módszer azoknálka fiuknál/férfiaknál akik nem mernek lépni.

Veled már nem olyan jó neki, de kilépni is fél a kapcsolatból. Ilyenkor azzal biztosítják be magukat hogy SZÜNET ez azt jelenti, hogy elmegy csajozni és ha az nem jön össze akkor vissza megy hozzád. Aztán ez húzodhat évekig is´mert a buta lányok örülnek ilyenkor és egyböl vissza fogadják a pasit aztán az majd párhónap múlva újbol eljátsza ezt. Ez egy idegörlö kapcsolat amit jobb ilyenkor lezárni.

2009. márc. 5. 10:01
 16/21 anonim ***** válasza:
77%
hat en is kertem a baratnomtol szunetet h kicsit gondoljam at a dolgokat h mit is akarok az eletemtol mert munkanelkul maradtam s amig kerestem ujjat addig hanyagoltam volna de 2 het utan ujra egyutt voltunk s munkahelyem is volt s nagyobb volt a szerelem kozottunk mint azelott
2009. márc. 5. 10:14
 17/21 anonim ***** válasza:
82%
az ilyen pasi még annyit sem érdemel, hogy itt ennyien tépjük magunkat érte/ miatta, ...... de TE érsz annyit, hogy írjunk Neked!!!!HAGYD a FENÉBE!!
2009. márc. 5. 10:49
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

de ezek szerint nem is olyan egyértelmu a dolog, mert az elobb az egyik válaszoló /férfi/ azt írta, hogy náluk folytatódott a dolog, vagyis azt is jelentheti, hogy még nem biztos az érzéseiben.

az egyik válaszolónak aki azt írta, hogy a "buta" lányok visszafogadják ezeket a fickókat.lehet, hogy nem is buták csak szerelmesek.

2009. márc. 5. 14:11
 19/21 anonim ***** válasza:
67%

Csatlakozom az előttem szólókhoz!

A helyzet az, hogy a kedves illető egyszerűen legálisan akar félrelépni, aztán ha nem úgy alakulnak a dolgok esetleg visszakullog hozzád.

Azt tanácsolom, hogy fel a fejjel, ne foglalkozz többé vele. Tudom, ez egy szerelmes nőnek "falra hányt borsó"-jellegű tanács, de a büszkeséged többet ér.

Bizonyítsd be, hogy igazi nő vagy és ne foglalkozz többet vele. Esetleg szakíthatsz vele nyíltan, bár, a szünet egy eléggé burkolt szakítás.

Fel a fejjel! :)

2009. márc. 5. 17:56
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Nem vagyunk már kamaszok... 25 korra reméltem megkomolyodnak a férfiak, de ezek szerint nem! Azt hiszem elbeszélgetek vele és döntés elé állítom! Ha nem dönt, döntök én...
2009. márc. 5. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!