Mit jelent az egy pasinál, hogy tartsunk szünetet?
Figyelt kérdés
Két hete tart ez a szünet és tudomást szereztem róla, hogy közben találkozott egy lánnyal, kire ráhajtott. Ez a szünet most a végleges szakítást jelenti? Amikor megkérdeztem, annyit mondott, hogy most nem tudja mi van.2009. márc. 4. 23:11
1/21 anonim válasza:
Az van hogy még csajozni akar, hagyd a fenébe.
2/21 anonim válasza:
Legálisan akar félrelépni,mert ezt nem kérheted rajta számon,még akkor sem,ha utána megint járni fogtok...
3/21 anonim válasza:
azt amit az előttem lévők írtak. a rutinos pasiknak van tartalékcsajuk, (ebben az esetben te) közbe csajoznak meg minden, és ha valami nem úgy sikerül az aktuális csajjal, vagy csak dughatnékjuk van akkor riasztják a kispados csajt. ha nem figyelsz oda, akkor nagyon könnyen azzá válhatsz.
4/21 anonim válasza:
Őrizd meg a méltóságodat, és hagyd a fenébe. Aki elment, azt el kell engedni, még ha kétértelműen fejezte is ki magát.
5/21 anonim válasza:
Én is épp ilyesmi miatt szenvedek.. Bár nálunk még nem tart egy hete sem.
Szüneteknél ált meg szokták beszélni, hogy meddig tart, lehet-e közbe másod, meg ilyenek.. de látom nálatok ez kimaradt.
Szerintem hagyd a srácot a fenébe. Tényleg úgy tűnik, csak tartalék-csajszi vagy :// Jobbat érdemelsz, hidd el!
Légy erős ^^
6/21 anonim válasza:
azt, hogy már megúnt...hagyd a fenébe, nem érdemel meg téged sem azt, hogy konnyeket ejts érte
7/21 anonim válasza:
Hali! Nekem még 16 éves koromban mondta azt az akkori pasim hogy tartsunk szünetet, mert szakítani akart és visszamenni az exéhez csak gyáva féreg volt bevallani. Aztán 2 hét után rákérdeztem hogy mégis mi van, erre közölte hogy, ja vége.
8/21 anonim válasza:
igen ez abszulut szakitást jelent!Csak igymerte megmondani!nemerte konkrétan hogy ahdjuk abba !!!igy neki könyebb volt hogy szüneteljünk!de elég gyerekes dolog!
9/21 anonim válasza:
Fel ne hivd, nehogy keresd, soha!!! Torold ki az eletedbol. Aha, szunet, jaja, nagyon jopofa mondhatom. Szunetel veled, hogy massal keverhessen:))) Kit nez hulyenek, azert azt kerdezd meg tole, de semmi mast.
Aztan ugy gondolja, ha megsem jon be az uj csaj, visszajon hozzad. Meg ne engedd, ne alazkodj meg neki!
Szunet!!! Haha. Nem is gyerekes, hanem eleg fereg!
10/21 anonim válasza:
Általában a pasiknál a szünet azt jelenti, hogy vége, csak nem akar ő szakítani, megvárja amíg Te unod meg és dobod ki. A lelkét meg végképp ne boncolgasd meg elemezd, és ne akard megérteni, mit miért tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!