Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a páromnak...

Mit tegyek, ha a páromnak nincs rám ideje?

Figyelt kérdés

3 munkahelye van. Szeretne majd lakást venni, ha meglesz rá a pénze. Ezért éjszakába nyúlóan dolgozik, alig van olyan napja, hogy egyik munkahelyére se megy be. Minimális időt tud csak rám fordítani ezért, alig találkozunk, csak kb hetente 2-szer 1-2-3 órára. Nem tudom, hogy mit csináljak. Ti mit gondoltok, mit éreztek hasonló helyzetben?

( Nem gondolom, hogy pld csajozna mikor azt mondja, hogy dolgozik. )

2009. márc. 4. 21:28
 1/10 A kérdező kommentje:

Fél éve vagyunk együtt.

Jövő hónapban leszünk mindketten 30 évesek.

Otthon, szülőkkel lakunk még mindketten. Albérletbe nem tudunk menni, mert az én fizetésem kevéske és ő (is)inkább pénzt gyűjtene, mintsem albérletre, de még nem is érezzük azt, hogy itt lenne az ideje az összeköltözésnek.

Köszönöm a véleményeteket.

2009. márc. 4. 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Támogasd. Szeret, ne is kételkedj benne, de csak így lehet pénzt gyűjteni. Addig próbálj te kis pénzt gyűjteni, lefoglalni magad.
2009. márc. 4. 22:23
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Ha komolyabbra fordulna a kapcsolatotok, es osszehazasodnatok, szuletne babatok, valoszinu igy viselkedne akkor is. Azert, mert ezt szokja meg, marmint, hogy mindig dolgozik.

Dontsd el, hogy tudsz-e igy valakivel majd csaladot alapitani, igy egyuttelni. Ha igen, maradj a kapcsiban. Ha nem, keress uj baratot, ne veszegesd az idodet szerintem.

2009. márc. 4. 22:28
 4/10 anonim válasza:
37%
Nagyon sajnálak tudom mit érzel.Én azért a biztonság kedviért nyomoznák utána nem e mégis nő van a dologban.Ha most csak ennyit van veled mi lesz később?!Én nem hiszem el hogy ennyit dolgozik ezt egy kicsi sok. Na de ezt te tudod.
2009. márc. 4. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Azért az egyértelmű, hogy ennyi találkozással nem lehet fenntartani egy komoly kapcsolatot. Én a te helyedben beszélnék vele, és a válaszától függően feltenném magamnak a kérdést, hogy nekem ez jó-e, és megéri-e, szeretem-e annyira? Persze érthető, hogy teperni kell, ha valaki lakást akar, de azért mindenben meg kell találni az arany középutat. (csak az én véleményem, de én magamról pl. tudom, hogy nem bírnám ki, ha csak ennyit látnám a szerelmemet). Ez a 15 éveseknél normális, hogy járogatnak, és néhány órára összefutnak egy héten, de nem 30 éves korban, amikor már családot kellene alapítani.
2009. márc. 5. 00:22
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha egyértelműen szeretitek egymást és nincs a másiknak senki más, akkor itt semmi gond sincs, hisz értetek dolgozik, kettőtökért és ez nagyon becsülendő. Az én férjem katona és legutóbb 18 hónap alatt egyszer láttuk egymást pár napra, mégsem ment tönkre a házasságunk. Többször is voltunk már külön, két gyereket nevelek segítség nélkül, mikor távol van, mégis csodálatos a házasságunk, mert tudjuk, hogy senki mással nem lenne ilyen jó. Abszolút megéri vele lenni, ha tudod, hogy a külön töltött időért bőven kárpótol az az idő, amit együtt tölthettek. Hozzá lehet szokni mindenhez, ha valaki akarja és belátja, hogy a párja érte és a családjáért dolgozik.
2009. márc. 5. 01:30
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon szeret téged, és mielőbb lakást akar venni, hogy megkérhessen és végre együtt élhessetek. Azért hajt, mert sürgős neki. Támogasd minden területen, és ha tudsz, keress Te is pénzt! Érted csinálja.
2009. márc. 5. 09:10
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
Vannak, akik mindennap együtt vannak, együtt élnek, de szinte csak egymás mellett. Ha csak heti pár órátok van egymásra, de akkor 200%-kal egymással foglalkoztok, akkor semmi nincs veszve. Az, hogy most hajt, abszolút érthető, a későbbi terveiteket azonban beszéljétek meg. Csak akkor vállald, ha neked is van szereped a jövőképében, nemcsak a munkának. De egyszerű, kommunikáljatok, ki, mit, miért csinál, miért nem, a másiknak milyen érzés, mit lehet tenni stb. Drukkolok!
2009. márc. 5. 09:19
 9/10 anonim ***** válasza:
88%

Hát meddig várjon, hogy családot alapíthasson? Így is lesz 35 biztos, mire sikerül valami saját otthont szereznie! Szerintem a jelölt megvan a családalapításhoz /:)igen, rád gondoltam. Érzi azt az ember már az elején/, most már a hely kell.

Te mit tennél, ha 30 körül végre a saját életedet szeretnéd élni?

2009. márc. 5. 09:34
 10/10 anonim ***** válasza:
65%
Szia!Hasonló helyzetben vagyok: kedvesem főiskolás, mellette két műszakban dolgozik, ő is azért küzd, hogy végre elköltözhessen otthonról. Nekem is nagyon rossz, hogy alig tudunk találkozni, néha úgy érzem, hogy olyan mintha távkapcsolatban élnénk emiatt, pedig alig 20 percre lakunk egymástól:( Én mégis próbálom bátoritani őt, hiszen kettőnkért dolgozik ennyit. Nagyon rossz, hogy nem tudunk többet találkozni, de igyekszem elfoglalni magam, és mindig arra gondolok, hogy majd milyen jó lesz egyszer összeköltözni vele! Két éve vagyunk együtt.
2009. márc. 5. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!