Mit vegyek a páromnak ajándékba, ha neki nincs szüksége semmire?
Figyelt kérdés
2007. nov. 8. 14:08
1/9 anonim válasza:
HAT SEMMIT!!:)
Bocs !!nem irtad ferfi vagy no?akkor jobban tudnank segiteni!!
ha no akkor vannak gyonyoru cserepes viragok,(gondolom szereti a viragot mindenki)ha ferfi akkor se rosz otlet!
sok sikert!
2/9 anonim válasza:
Valami vicceset, díszeset, humorosat, emlékezeteset, számára érdekeset...
Lehet az térkép, fülbevaló, virág, zokni, alsónemü, sokminden. De ahhoz ismerni kell a másikat.
Ha hasznosat nem tudsz venni, vegyél vicceset.
3/9 anonim válasza:
Hívd el ünnepelni egy különleges étterembe, ahol még sosem voltatok. Esetleg egy hosszú wellness hétvége valahol?
5/9 anonim válasza:
Szerezz egy újságot, mely akkor jelent meg, amikor született!
6/9 anonim válasza:
én mikor ilyen helyzetebe kerültem, magamnak vettem egy sexy fehérneműt és felvettem. neki meg egy hozzá illő alsónadrágot. örült neki nagyon. és finom vacsorával vártam.
7/9 anonim válasza:
jo neki hogy semmire nincs szuksege,szervezz meg egy vidam progarmot menjetek el a helyre ahol megismerkedtetek vagy osszejottetek idezzetek fel a szep esemenyeket egyetek egy jot es irany az agy
8/9 anonim válasza:
Alsógatyát.A padsimnak azt vettem karácsonyra :)
9/9 anonim válasza:
Valamit ami "elfogy". (Különleges, drága) italt, édességet vagy szextársasjátékot (lehet hozzá csomagolni a játékhoz szükséges tejszínhabot, csokikrémet, pezsgőt) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!